tiistai 3. marraskuuta 2020

Autumn Look

saatu ilmaistuote

Sain itselleni jokunen aika sitten testiin IsaDoran syksyn uutuusmeikkejä. Syysmeikissä korostuu tänä vuonna erityisesti pitkäkestoisuus sekä helppous.


Testipaketti sisälsi poskipunia, luomivärejä, kynsilakkoja, huulipunia, eyelinereitä sekä kulmavärejä. Loppupuolella kuvissa swatchaukset tuotteista!

Wonder Nail -kynsilakat ovat nopeasti kuivuvia ja pitkäkestoisia. Oma kokemukseni on, että jo yhdellä vedolla on saanut peittävän lopputuloksen. Syksyn lookissa kolme sävyä: 
435 Red Plum – uusi tuote, jää valikoimaan
436 Mercury – kausisävy
437 Copper Crush – kausisävy
Suositushinta 8,90€. 

Velvet Comfort Liquid Lipstick on runsaspigmenttinen ja pitkäkestoinen nestemäinen huulipuna. Ei tunnu huulilla kuivalta eikä tahmealta - ja tämän allekirjoittaa superkuivahuulinen ihminen! Sävyjä viisi:
50 Nude Blush – jää valikoimaan
58 Berry Blush – jää valikoimaan
70 Warm Nude – kausisävy
72 Deep Rose – kausisävy
74 Think Pink – kausisävy
Suositushinta 15,90€. 

Jos olet enemmän huulikiiltojen perään niin ei hätää, syyslook sisältää myös huulikiillon Explosive Shine Lip Gloss sävyssä 85 Nude Sparkle (suositushinta 15,90€).


Perfect Blush -poskipuna saat helposti aikaan niin luonnollisen kuin korostetumman lopputuloksen. Koostumus on höyhenenpehmeä ja läpikuultava sekä helposti kerrostettavissa. Sävyjä löytyy yhteensä kuusi, nämä kaikki jäävät valikoimaan:
01 Warm Nude 
02 Intense Peach
03 Ginger Brown 
04 Rose Perfection 
05 Coral Pink 
07 Cool Pink 
Näistä itselleni tuli testiin sävyt 01 ja 04, jotka ovat mukana syksyn lookissa. Suositushinta 15,90€.

Luomivärejä lookkiin on tullut kaksi:
25 Rose Glam
26 Mercury
Suositushinta 16,90€. Luomivärit ovat pigmenttisiä ja ovat helposti levitettävissä sekä häivytettävissä.


Active All Day Wear Brow Gel -kulmageeli lupaa pysyä paikoillaan aktiivisimpanakin päivänä. Koostumus on vettähylkivä, ei tahraa eikä karkaile. Sävyjä kolme:
30 Blonde
31 Light Brown
33 Dark Brown
Suositushinta 16,90€.

Tämä yllätti itseni aika täydellisesti. Korkatessani tuotteen pohdin kuinka sen oikein saa helposti levitettyä, mutta kokeillessani totesinkin aplikaattorin olevan kertakaikkisen loistava. Lopputulos on intenssiivinen, mutta luonnollinen ja omassa käytössäni ainakin on kestänyt koko päivän katoamatta mihinkään.


Itse olen tykästynyt kovasti tussimaisiin eyelineihin, koska ne ovat tuntuneet arjessakin helpoilta ja nopeilta. Flex Tip Eyelinerilla saa helposti todella ohuen rajauksen. Sävyjä kolme:
81 Matt Black – kausisävy
82 Steel Grey – kausisävy
83 Hot Chocolate – kausisävy
Näistä ehkä hieman yllättäenkin omaksi suosikikseni nousi harmaa rajauskynä! Suositushinta 18,90€.


Yllä olevassa kuvassa luomivärit (joista ensin Mercury ja sitä seuraten Rose Glam) sekä poskipunat (ensimmäisenä Rose Perfection ja tätä seuraten Warm Nude) puhtaalle iholle swatchattuna.

Alla olevassa kuvassa nestemäiset huulipunat, huulikiilto, kulmageelit (kuten näkyy niin hieman hankala kädellä saada hyvin näkymään) sekä eyelinerit (nämä kaikki numeraalisessa järjestyksessä).


Ihan ehdoton yllättäjä itselleni oli kulmageeli, näistä itse tykästyin keskimmäiseen sävyyn light brown. Ei-niin-yllättäen nappasin samantien käyttööni myös eyelinerit ja näistä erityisesti tuon harmaan sävyn. Pakettini sisälsi myös High Impact Volume Mascaran eikä senkään kohdalla IsaDora taaskaan pettänyt. IsaDoralta löytyy ehdottomasti minulle ne kaikista parhaimmat mascarat!


Vaikuttiko joku näistä tuotteista sinulle erityisen kiinnostavalta?

7 kommenttia:

 1. Nyt ei oikein napannut, ehken ole vielä sisäistänyt syksyä ja sen myötä tummempia tai murretumpia värejä :-) Toisaalta kun tänä aikana ei paljon tule ulkona käytyä kuin lenkillä/kuntosalilla/uimassa/kaupassa, niin eipä sitä oikein mitään tarvitse. Ripsivärin sentään kauppamatkalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä syksy myös yllättävänkin lämmin ollut tähän asti :)

   Poista
 2. Kivoja sävyjä :)

  Anna/Kello neljän aamukahvi

  VastaaPoista
 3. Nuo kynsilakat <3
  Ja tuo kulmageeli on mielenkiintoinen, kokeilemisen arvoinen! Laitanpa vinkin allakkaan.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat