maanantai 9. marraskuuta 2020

The Inkey List

*)mainoslinkki

Jos The Ordinaryn tuotteet ovat sinun mielestäsi mielenkiintoisia ja toimivia niin uskoisin sinun kiinnostuvan myös The Inkey Listin tuotteista. Kyseessä brittiläinen pari vuotta sitten perustettu brändi, jonka tarkoituksena on tarjota kuluttajille tehoaineita täynnä olevia tuotteita edulliseen hintaan. Tuotteiden valinta on myös pyritty tekemään kuluttajille helpoksi ja löytyypä pakkauksista jopa ääntämiseen ohjeita. Itse bongasin näitä edullisia tuotteita FeelUniquen valikoimista ja nappasin sieltä yhden tuotteen testiini:


* Lactic Acid (ovh 9,11€/30ml) 
sisältää luonnollisia AHA-happoja, jotka hellävaraisesti kuorivat ihoa. Jos AHA-hapot sinua kiinnostavat, mutta et ole näiden kanssa aiemmin tuttavuutta tehnyt niin tämä tuote on loistava aloitukseen, koska on AHA-hapoista miedoimmasta päästä. Tuotetta käytetään iltaisin ja aivan alkuun kannattaa kokeilla käyttöä joka toisena päivänä. Ihon uudistuminen vie oman aikansa ja tämänkin käyttöä kannattaa jatkaa säännöllisesti, koska vasta noin kuukauden käytön jälkeen muutoksia ihossa alkaa näkymään. Muutokset toki ovat myös niin hienovaraisia ettei niitä oikein huomaa mikäli ei ota ennen- ja jälkeen-kuvia. Itsehän en näitä tokikaan huomannut ottaa...

Koostumukseltaan tuote on vesimäistä. Omalla ihollani en minkäänlaista punoitusta tai kirvelyä huomannut. Kuten mainitsin niin en noita kuvia hoksannut ottaa, mutta mielikuva on, että ihoni olisi tätä käytettäessä kirkastunut ja ihonsävy hieman tasoittunut. Kokonaisuudessaan positiivinen mielikuva ja aion kyllä tämän sarjan tuotteista muitakin tulevaisuudessa testailla!

Oletko sinä käyttänyt erilaisia happoja ihonhoidossa?

8 kommenttia:

 1. Vielä en ole kokeillut happoja ihonhoidossa, mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla. :)

  VastaaPoista
 2. En ole koskaan käyttänyt ihollani mitään AHA-happoja. Osaatko sanoa, minkä ikäisille nuo Aha-hapot on tarkoitettu? Nuorelle iholle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenikäisille sopivat, enemmänkin ihotyypin mukaan kannattaa se happo valita :)

   Poista
 3. Mä luulen, että mun iho on liian herkkä näille tuotteille.

  VastaaPoista
 4. En ole käyttänyt happoja ihonhoidossa, jotenkin pelkään niiden olevan liian vahvoja herkälle iholleni.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat