sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Shanghai Edition

saatu ilmaistuote

Aasia on kiehtova maanosa eikä ole ihme, että sieltä on saanut inspiraationsa Artistryn uusi kokoelma. Sain muutaman makupalan kokoelmasta ja ihastuin erityisesti erääseen trioon.


Itselleni tuli testiin:
- Soft & Silky Eye & Cheek Pop Trio (ovh 35,87€) sävyssä Nude
- Eau de Toilette Rollerballs (ovh 25,41€/10ml) tuoksuissa Lotus Blossom & Violet, Nectar Blossom & Pomelo ja Plum Blossom & Vanilla Musk
- Soft as Silk -käsivoidetrio (ovh 26,90€/3x15ml) Lotus Blossom-, Pomelo- ja Vanilja-tuoksuissa.


Tämän vuoden aikana meille jokaiselle on tullut tutuksi erittäin ahkera käsien peseminen sekä käsidesin käyttö mitkä aiheuttavat tietysti myös lisääntyvässä määrin tarvetta rasvata käsiään. Näin ollen on hyvä kun löytyy käsilaukkuun sopivia käsivoidetuubeja, ja vieläpä ihanissa tuoksuissa. Voiteet imeytyvät ihoon nopeasti ja ovat siten helppokäyttöisiä myös kiireessä. Tämä setti on myös aivan ihana joululahjavinkki!


Luomiväri- ja poskipunatrio on hauskasti yhdistettävissä magneettien avulla torniksi ja näin ollen mahtuu pieneen tilaan. Koostumus on pumpulimaista, joka muuttuu iholla kermaisen jauhemaiseksi. Oma sävymaailmani on kaikille sopiva nude, vaikkakin omaan makuuni luomiväreissä olisi saanut aavistuksen enemmän olla mukana sävyä tai ainakin tuo tummempi sävy olisi saanut olla selkeästi tummemman ruskea. Alla swatchaus puhtaalla iholle:


Nuden lisäksi löytyy vaihtoehtoina myös Shanghai Peach ja Starlight, joista varsinkin jälkimmäinen ihan jo nimensäkin puolesta kovasti kiehtoisi itseäni.

Ja sitten se trio, johon itse rakastuin:


Kätevät hajuvedet, jotka mahtuvat vaikka meikkilaukkuun mukaan helposti. Hajuveden saat levitettyä helposti roll-on -päällä pulssikohtiin kuten ranteisiin ja kaulaan. Tuoksut näissä kaikissa on ihania, juuri sopivia arkikäyttöön eli eivät minun nenääni ole liian voimakkaita tai mausteisia. Omaksi suosikikseni nousi ehkä näistä Nectar Blossom & Pomelo.


Mitä sinulle tulee mieleen Shanghaista?

10 kommenttia:

 1. Oi nuo hajuvedet vaikuttaa tosi käteviltä! Herkullisen kuuloinen tuo lempparituoksusi *.*

  VastaaPoista
 2. Värit, upeat asut, musiikki, vilkkaan kadut, iso määrä ihmisiä.

  VastaaPoista
 3. En ole aiemmin kuullut tästä kosmetiikka merkistä. Hauskat pakkaukset!

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat pakkaukset näissä.<3 Tuon kokoinen hajuvesi olisi kyllä kätevä käsilaukkuun.

  VastaaPoista
 5. Tämä onkin mulle taas ihan uusi merkki. Aivan ihanat pakkaukset :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat