sunnuntai 15. marraskuuta 2020

Scott & Bailey

Bongasin sattumalta Yle Areenasta brittisarjan, joka imaisi minut heti mukaansa, joten pitäähän tästä teillekin vinkata. Alla oleva kuva lainattu Yle Areenan sivuilta.


Scott & Bailey on poliisisarja, jossa seurataan vahvoja naisia rikoksia (=murhia) ratkomassa. Sarjaa on kuvattu vuosina 2011-2016 yhteensä kolmen kauden verran, jotka ovat nyt kaikki katsottavissa Areenasta (ilmaiseksi). Pääosissa ovat kuvassa näkyvät Rachel Bailey (Suranne Jones) ja Janet Scott (Lesley Sharp). Rikosten lisäksi vahvasti sarjassa on mukana päähenkilöiden yksityiselämän tapahtumat. 

Täytyy sanoa, että britit osaavat rikokset! Tarkoittaen sitä, että omien suosikki rikossarjojen joukossa on huomattava määrä brittiläistä alkuperää olevia. Ja onhan rakastamani dekkaristi Agatha Christiekin britti.

Onko sinulla vinkata jotain vastaavia hyviä tv-sarjoja? Tai mikä on sinun viimeisin löytösi tv:n puolelta?

7 kommenttia:

 1. Tuo on mulla listalla, että pitäisi katsoa heti kun pari muuta on katsottu alta pois :)

  VastaaPoista
 2. Olen itse enemmän realityn suurkuluttaja, mutta tämä saattaisi kyllä kiinnostaa. Kiitos vinkistä. :)

  VastaaPoista
 3. Uuu, pitääkin ottaa heti listalle toi! Mua kiinnostaa kovin cmoresta leffa nimeltä BECK - Peitetehtävä mutta vielä ei oo ollu aikaa kattoo sitä, huomenna sen ajattelin kattoo!

  Onko joulufiilis päällä jo, kävin läpi sun blogin viime vuotisia joulukuun postauksia ja oli kyllä mielenkiintoisia & tunnelmallisia!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Mä katson oikeastaan vain elokuvia ja Salkkareita :D

  VastaaPoista
 5. kaiken aikaa on kiinnostanut tämän mainion sarjan nimi Scott&Bailey. Miksi juuri tämä? Onko sillä jotakin tekemistä sccottiviskin ja irlantilaisen kermaliköörin kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni päähenkilöiden sukunimistä tulee sarjan nimi 🙂

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat