torstai 5. marraskuuta 2020

Hydrobase

saatu ilmaistuote

Paesen ihonhoito on minulle entuudestaan täysin vierasta, minkä vuoksi oli mukavaa saada muutama tuote kokeiltavaksi. Testiin sain seerumin sekä silmänympärysvoiteen, joista jälkimmäinen pääsi ensimmäisenä testiin sekä siten myös teille esiteltäväksi.


Paese Hydrobase Under Eyes (ovh n. 25€/15ml)
on tarkoitettu käytettäväksi nimenomaan meikin alla eli ihonhoitotuotteen lisäksi tuotteella on pohjustustuotteen ominaisuuksia. Tämän tuotelupauksina on kirkastaa, kohottaa sekä vähentää juonteiden näkymistä. Kevyt koostumus, joka imeytyy nopeasti.

Koostumukseltaan tuote vastaa ihan täysin normaalia silmänympärysvoidetta, mutta olen tätä käyttänyt nimenomaan aamuisin meikin alla. Koostumus on kevyttä ja imeytyy ihoon tehokkaasti, keveydestään huolimatta on kuitenkin ainakin omalle silmänympärysiholleni riittävän kosteuttava. Meikki toimii tämän päällä loistavasti eli voisin allekirjoittaa myös nuo pohjustajan ominaisuudet. Purkki pakkausmuotona ei ehkä ole ihan se ykkösvalintani vaikka tokihan tämä esteettisesti esim. tuubia huomattavasti kauniimpi onkin.


Paesen tuotteita löytyy mm. Kosmetologikauppa.fi:n valikoimista.


Onko Paese sinulle entuudestaan tuttu tuotemerkki?

11 kommenttia:

 1. Stoorla on lopettanut toimintansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun mainitsit, tuo oli mennyt itselläni täysin ohi. Poistin maininnan postauksesta :)

   Poista
 2. En ole kuullutkaan koko merkistä!Paras laittaa kokeiluun

  https://suninidea.blogspot.com/2020/11/keskisuomen-kasino.html

  VastaaPoista
 3. Ystäväni, joka toimii meikkaajana on hehkuttanut Paesen luomivärejä mutta itse en ole näitä kokeillut. Kaikki silmänympärysihonhoitoon tarkoitettu on enemmän kuin tervetullutta joten voisin kyllä näitäkin kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni vain parista luomiväristä kokemusta, mutta niistä pidin ainakin :)

   Poista
 4. Itse tapaan kyllä pitää purkeista, sillä tuubeissa saa aina tapella niiden viimeisten, joskus jopa 30% kanssa - purkeista saa kaikki käytettyä ja ne voi jopa täyttää uudelleen.

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Mira. Silmänympärysvoide kiinnostaa aina vain =)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat