maanantai 6. tammikuuta 2020

Vuosi 2019

Pohdin kuinka kokoaisin tänne viime vuotta yhteen ja päädyin tällä kertaa ranskalaisiin viivoihin :D Vuosi 2019 tosiaan antoi ja otti paljon ollen henkisesti raskas vuosi. Mitä kaikkea noihin 12 kuukauteen sisältyikään:- Palasin äitiysloman/vanhempainvapaan sekä vuosiloman jälkeen takaisin töihin mikä toki tarkoitti myös neidillä päivähoidon aloitusta. Ideaalimaailmassa neiti ei tuossa alle 1v iässä olisi päivähoitoon mennyt, mutta koska realiteetit olivat mitä olivat niin näin kävi. Toisaalta päivähoito on myös antanut paljon <3

- Neiti täytti vuoden ja siirtyi vauvaiästä taaperoikään. Ikä tuo mukanaan omat haasteensa, mutta täytyy sanoa, että itse koen asioiden helpottuvan koko ajan neidin kasvaessa ja kehittyessä.- Erosimme tytön isän kanssa. Muutin väliaikaisesti asumaan veljeni nurkkiin (joka sattuu olemaan myös oma lapsuudenkotini :D) ja ostin oman kodin. Tämän voisinkin sanoa olevan ensimmäinen oikea koti lapsuudenkodin jälkeen ihan jo senkin vuoksi ettei tämä ole mikään väliaikaratkaisu vaan voisin kuvitella tässä asuvani vaikka eläkepäiviin asti jos niikseen tulee :D

- Vuoden aikana ehdimme reissata neidin ja siskoni perheen kanssa Kuopiossa ja Helsingissä. Ihania reissuja, joita toivottavasti vuosi 2020 tuo taas tullessaan lisää. Kävin itse myös vuosien tauon jälkeen rokkailemassa :D- Sairastelimme paljon - liikaa. Neiti siirtyi kesäloman jälkeen perhepäivähoidosta päiväkotiin ja vaikka jo keväällä tuli sairasteltua niin syksyllä alkoi ihan kunnon kierre. "Pääsimme" tutustumaan myös päivystyksen toimintaan, jonne ei kyllä oikeasti jatkossakaan mennä muussa kuin aivan pakkotilanteessa!

- Joulun vietimme ensimmäistä kertaa minun luonani. Pääsin kyllä siinä mielessä helpolla, että äitini halusi tehdä suurimman osan tarjottavista, lämmitimme ne vain tässä.- Yökylässä neiti ehti vuoden aikana olla muutaman kerran vanhempieni ja siskoni luona. Pisin aika erossa pikkuisesta tuli juuri vuoden lopulla kun hän oli mummolassa yökyläilemässä peräti kaksi yötä peräkkäin. (Tämä ihan sen vuoksi ettei joutunut menemään toiseen päiväkotiin noiden parin päivän vuoksi.)

- Vuosi vaihtui hyvin rauhallisesti kotosalla nukkuen :D Neidin kanssa katselimme ikkunasta klo18 kaupungin ilotulitusta sen mitä siitä näkyi ja hän kävikin sitten sen jälkeen unille. Itse taisin peräti klo22 asti valvoa ennenkuin itsekin kallistuin sängyn puoleen. Täällä lähistöllä ilotulitukset tuntuivat melko rauhallisilta eikä seuraavana päivänä kauppareissulla teilläkään sen tiimoilta roskia näkynyt.
Millainen sinun vuotesi 2019 oli?9 kommenttia:

 1. Teilläkin on ehtinyt sattua ja tapahtua. Mieleenpainuvimmat asiat oli muutama sairaalareissu milloin ei tarvinnut käskeä lääkäriä hourailemasta. Tuntuu olevan kovin yleinen ongelma kipukroonikoiden keskuudessa että jos menet valittamaan käsikipuja niin ne on amputoimassa jalkaa.

  Toinen mikä jäi mieleen vahvasti oli Rammsteinin keikka minne sain ilmaisliput.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuosi oli aika tapahtumarikas, tänä vuonna sävy voisi olla vielä viime vuotta positiivisempi :D

   Poista
 2. Tässä meidän lähellä kyllä välillä paukauttelivat raketteja (pari kertaa säikähdin) ihan kunnolla, meillä kun on tuo hiekkakenttä tuossa lähellä ja tietenkin siinä ampuvat. Tänään oli jo suurimmat roskatkin siitä hävinneet.

  Mie kävin 2019 alkuvuodesta Helsingissä, lopetin palkkatukipaikassa toukokuussa, oltiin hotellissa vuoden vaihteessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässäkin on tuo alakoulun kenttä ihan lähellä, mutta en tiedä eivätkö sitten siitä innostuneet ammuskelemaan :D

   Poista
 3. Kaikenlaista ollut sinunkin vuodessasi :) Parempaa vuotta 2020!

  VastaaPoista
 4. Sinun vuotesi on ollut raskas monella tavalla. Iso halaus <3 ja haluan toivottaa paljon parempaa uutta vuotta 2020! Uusi vuosi vaihtui mukavissa merkeissä mutta kotiin tultiin jo hyvissä ajoin ettei karvakaveri pelkäsi niin paljon raketteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti täytyy sanoa ettei mitenkään riemukkaissa merkeissä alkanut tämäkään vuosi, viime viikonloppuna nimittäin sekä setäni että tätini kuolivat :(

   Poista
 5. Toivottavasti ensi vuosi on parempi. Hyvin olet selvinnyt menneestä vuodesta.
  Meillä uusi vuosi vaihtui rauhallisesti.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat