lauantai 25. tammikuuta 2020

Ruumis kirjastossa

*)mainoslinkki

Otin tämän kirjan lukuun, vaikka kuvittelin muistavani lopputuloksen - noh, kyllä sen osittain muistinkin, mutta paljon olin unohtanut eli ei ollut tylsää luettavaa tälläkään kertaa:


* Agatha Christie Ruumis kirjastossa (The Body in the Library) (e-kirja 6,90€) on taidettu julkaista alunperin 1942 ja vanha on tämä omakin painokseni - itseasiassa siinä määrin, että meinaa jo hajota käsiin. Tämän kirjan päähenkilönä häärää herttainen neiti Marple.


"- En minä lohdutusta kaipaa, mutta sinä olet niin etevä ruumiiden suhteen, ymmärrät murhia...

Everstin rouva Bantry näin anelee ystävätärtään neiti Marplea tutkimaan perhettään kohdannutta mysteeriä. Kuka kumma voi olla tuo halpoihin koruihin ja nuhruiseen iltapukuun sonnustautunut, raskaasti ehostettu vaaleaverikkö, joka lojuu surmattuna heidän takanedusmatollaan?
"


Mikä on vanhin sinulta löytyvä kirja?

8 kommenttia:

 1. Agatha Christie on minun ikisuosikkini! Olen lukenut ihan varmasti kaikki hänen kirjat ja tämänkin varmasti useita kertoja. Miss Marple on hahmona kiinnostava. Höppänän oloinen vanha nainen, jonka tarkkailee ympäristöään ja havainnoin partaveitsen tarkasti kaikkea.

  Luulenpa, että minun vanhin kirjani on isoäitini jäämistöstä ja se on 40-luvulta. Vanhemmillani on perheemme sukuraamattu, joka on 1900-luvun alkupuolelta.

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa kiinnostavalta kirjalta! Itse en hirveästi ole koulukirjojen lisäksi jaksanut muuta lukea, vaikka lukeminen on ihanan rentouttavaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin opiskelujen aikaan jätin suosiolla muut lukemiset sikseen :D

   Poista
 3. Tämän kirjan olen joskus aikanaan lukenut, on hyvä. Tykkään.

  VastaaPoista
 4. Tuo ettei ole ihan varma, että onko jonkun kirjan lukenut tai leffan katsellut. Elokuvien osalta erityisesti usein käy niin, että jossain vaiheessa sitä alkaa miettiä, että kyllä minä taidan olla tämän nähnyt joskus ennenkin, muttei sitä kuitenkaan kaikkea niin tarkkaan muista, että jos leffa on hyvä, niin kyllä sen toisenkin kerran katsoo loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, usein muisti palaa pätkittäin ja muistaa tarinaa sitä rataa kun se etenee :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Rodos kutsuu ❤️

Meillä olisi edessä ihka ensimmäinen ulkomaanreissu neitokaisen kanssa. Ajatus reissusta lähti liikkeelle itselläni joskus viime vuoden puol...

Luetuimmat