tiistai 14. tammikuuta 2020

Muumi satujoulukalenterin yhteenveto

*)mainoslinkki

Neidillekin oli ehdottomasti pakko saada oma joulukalenteri ja, koska Muumit ovat kovasti IN, niin valinta ei ollut lainkaan vaikea.


* Muumi satujoulukalenteri (ovh 22,90€)
sisältää 24 Muumi-satuvihkosta. Tuolla Adlibriksen sivuilla suositusiäksi on laitettu 3-6v ja sen ikäiset varmaan hieman paremmin jaksavatkin satuja keskittyä kuuntelemaan - neiti oli enemmän innoissaan siitä kun sai näitä vihkosia itse hypistellä ja kuvia ihmetellä.


Itse olin ostokseeni todella tyytyväinen ja neiti hyvin oppi aamuisin odottamaan luukun avaamista eli lienee ollut hänellekin ihana kokemus. Vihkoset säilyivät sen verran hyvässä kunnossa, että näistä on iloa jatkossakin. Periaatteessa itse kalenteripohjaakin voisi ensi vuonna hyödyntää uudemman kerran. Tämä kalenteri on v.2019 painettu eli en ole varma onko aivan vastaavana myös tänä vuonna tarjolla. Tokihan jos tarvetta on niin kannattaa jo nyt tässä vaiheessa katsoa sattuisiko tätä alelaareista löytymään jo valmiiksi jemmaan ;) (Itse yhden joulukalenterin jo jemmaan tilailinkin :D)


Itse jotenkin mieluummin kallistun ainakin vielä tässä vaiheessa ei-karkki-sisältöisiin kalentereihin, onhan näistä iloakin huomattavasti pidemmäksi aikaa. (Ja täytyy sanoa etteivät ne joulukalentereiden suklaat mitään kovin laadukkaita ole. Jos joskus mielii makeampaa kalenteria niin taidan sellaisen itse väsätä.)


Minkälaisia joulukalentereita sinä suosisit pienelle lapselle?

14 kommenttia:

 1. Niiden halpojen karkkikalentereiden karkit eivät ole laadukkaita, mutta Kinderin yms. on ihan juuri sitä mitä kuuluukin olla. Meillä jos jotain kalenteria halutaan, niin se on Lego kalenteri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää tuo Kinder muistaa jos joskus nimenomaan suklaakalenteria haluaisi :)

   Poista
 2. Hienoa, että on muitakin vaihtoehtoja lapsille kuin karkkeja!

  VastaaPoista
 3. Meillä on ollut ihan tavallisia kalentereita sekä itse tehtyjä. Sekä pari kertaa "lelukalenteri". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin epäilen kallistuvani ehkä jo ensi vuonna itse tehtyyn kalenteriin, pohjakin löytyy jo valmiina - itseasiassa parikin :D

   Poista
 4. Miulla oli hyvä suklaakalenteri, niiden suojana on folio eli se pitää ensin rikkoa, että pääsee herkkuun käsiksi :D Pikachu -kuviolla oli miun, mutta niitähän löytyi mm. Ryhmä Hau, My Little Pony ja taisi olla Mikki hiirtä jne.

  VastaaPoista
 5. Empäs ollut kuullutkaan tällaisesta kalenterista! Olisi varmasti kummitytölle mieluinen :)

  VastaaPoista
 6. Kysymys tästä kalenterista! Mainitsit, että tätä voisi käyttää toisenkin kerran; ovatko luukut siis sellaisia, että pysyvät kiinni avaamisen jälkeenkin? Hankin tämän meidän 2-vuotiaalle joulukalenteriksi, mutta pohdin, pitäisikö se säästää seuraavalle vuodelle, jolloin typy ymmärtäisi varmasti kalenterin ja ylipäätään joulun idean jo paremmin :) Kiitos jo etukäteen! -Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ainakin siinä määrin pysyvät, että voi huoletta uuden kierroksen tällä mennä. Meillä unohtui nämä vihkoset kokonaan tuonne kalenteriin niin neidillä ei varmasti näistä muistikuviakaan ole.

   Poista
  2. Kiitos nopeasta vastauksesta! Eiköhän mekin oteta tämä sitten käyttöön jo tänä vuonna ja joulun jälkeen äkkiä piiloon odottamaan seuraavaa kertaa 😊

   Poista
  3. Meillä ainakin toimi ja neiti jo viime vuonna ihan innoissaan noita luukkuja availi :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat