torstai 23. tammikuuta 2020

Pihlaja Drops

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Madaran Pihlaja-linja on itseäni kiinnostanut kovasti jo ihan senkin vuoksi, koska kehitystyössä on ollut mukana suomalainen Noora Shingler.


* Madara Pihlaja Drops Glow Booster (ovh 28,90€/20ml)
kosteuttavat, antavat iholle kuulasta hehkua ja suojaavat ihoa ilmansaasteilta. Sisältää mm. punaruohoa ja helokkiöljyä. Tippoja voi käyttää sellaisenaan suoraan iholle tai sekoittaa päivävoiteeseen.

En tiedä miksi itse oikein edes yllätyin siitä, että kyseessä on öljymäinen tuote - ei kai ajatus oikein juossut kun tuotetta ensimmäistä kertaa katsoin :D Itse olen tykännyt käyttää tämän sellaisenaan iholla, mutta kokeilen sekoitusta myös kasvovoiteeseen ja toimii tässä loistavasti. Varsinkin näin talvella loistava lisäboosteri ihonhoitoon!


Kuinka sinä tuot hehkun takaisin omalle ihollesi?

7 kommenttia:

 1. Syön sokeria, niin loistan jopa pimeässä...Ei kai :D

  VastaaPoista
 2. Madarala löytyy kyllä monia niin huikean hyviä tuotteita! Tykkään hurjasti näistä öljymäisistä, joten tämän voisi nappaa testiin:)

  VastaaPoista
 3. Olen tutustunut Madaran tuotteisiin. Tarvitsisin ehdottomasti hehkuni takaisin :), tämä olisi hyvä vaihtoehto. Pitänee tutustua, kun menen taasen laivareissulle.

  VastaaPoista
 4. Kaipaisin kyllä hehkua kasvojen iholle, tämä voisi olla hyvä vaihtoehto. <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat