keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Tipaton tammikuu?Tammikuu on monille se aika kun käännetään terveellisempi vaihde päälle, myös alkoholin kulutuksen suhteen. Itse en ole tainnut koskaan ainakaan tietoisesti tipatonta tammikuuta tai muutakaan kuukautta pitää - niitä tipattomia ajanjaksoja kun on tullut ihan itsekseenkin. Aiotko sinä viettää tipatonta tammikuuta ja/tai mitä mieltä tästä tipattomuudesta ylipäätään olet?

10 kommenttia:

 1. Alkoholia tulee nautittua nykyään todella harvoin, millekään erillisille tipattomille jaksoille ei ole tarvetta, kun sitä tipatonta ihan luonnostaan on lähes koko ajan.

  VastaaPoista
 2. En vietä. Käytän alkoholia niin vähän ja kohtuudella, että tipattomat ovat aivan turhia. Itse olen vähän sitä mieltä, että yhden kuukauden ajan juomatta oleminen on vähän huono asia, homman pitäisi olla koko elämän muutos, eikä vain yhden kuukauden, jos korjattavaa on.

  Mulla on myös kuukausia joina olen saattunut juoda esim. vaan yhden saunaoluen tms. Joten melkein tipatonhan se on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla saattaa helposti olla kuukausi etten juo lainkaan - ja yleensä muutenkin se juominen jää siihen yhteen lasilliseen :D

   Poista
 3. Ei ole mielipidettä mihinkään tipattomaan sun muuhun. Tehkööt ihmiset elämällään mitä lystää. Itse en käytä alkoholia muutoinkaan paljoa, joten ei ole tarvetta tipattomaan.

  VastaaPoista
 4. En vietä tipatonta tammikuuta. Käytän alkoholian niin vähän, ,ettei taida tammikuussa tulla juotua alkoholia muutenkaan :D

  Tipaton tammikuu on hieman ongelmallinen käsite. Jos alkoholi on ongelma, en usko, että yksi tipaton kuukausi riittää sitä korjaamaan. Jos taas ei ole ongelmaa alkoholin kanssa, ei tipattomalle ole tarvetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ainakin jos tipattoman kuukauden jälkeen vetää loppuvuoden kaksin käsin o.O

   Poista
 5. Ei ole tarvinnut pitää tipatonta, koska juon niin vähän muutenkin:)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat