sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Bette Box Tammikuu

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Oletko jo kuullut, että tämä boxi on viimeinen Bette Box? Ensi kuusta lähtien Betten tilalla tulee * Goodiebox eli nämä kaksi boxia sulautuvat yhteen (Goodiebox on ostanut Betten). Itse en vielä syksyllä Suomen markkinoille tulleeseen Goodieboxiin ole ehtinyt perehtyä, joten odotan innolla mitä ensi kuu tuo tullessaan. Mutta sitä ennen herkutellaan vielä viimeisen Betten sisällöllä:


Liikkeelle lähdetään tärkeällä muistukkeella:
"Sanat, joita ei voi koskaan sanoa liikaa: Olet tärkeä."
Tämän sanoman pyrinkin tuomaan esille kuvassa näkyvän käden pienelle omistajalle <3


Lisäksi mukana oli infolappunen tulevasta, joka kertoi myös boxissa "extrana" olleesta tuotteesta:


Nirén Beauty puuterisivellin (ovh 16€) on todella kaunis lisä siveltimieni joukkoon <3


Paese Diamond -luomiväri (ovh 9,90€)
"Luomiväri sisältää yli 50% aitoa helmeä, joka takaa kauniin metallisen lopputuloksen. Sisältää luonnollisia pigmenttejä, jotka sopivat myös herkemmälle iholle. Voidaan käyttää kuivana ja märkänä.."


Nopeasti kädelle swatchattuna vaikuttaa pigmenttisyydeltään melko kevyeltä. Hyvä arkimeikkiä ajatellen, mutta toisaalta en tiedä onko tarpeeksi uniikki itselleni.


"Palauta väsyneiden hiusten elinvoima. Anti-Damage Technology -koostumuksen sisältävä viikoittainen tehohoito kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia ennennäkemättömällä tavalla."

Olen vanhempaa versiota kokeillut ja ainakin siitä pidin, Batiste on myös ehdoton suosikkini kuivashampoiden joukosta - vaikkakin näiden käyttö viime aikoina taas jäänyt vähemmälle.


"Luo kuivalle iholle suojaavan derma membrane -rakenteen, joka imitoi ihon luonnollista rakennetta."

Vaikuttaa mielenkiintoiselta, jäänee odottamaan kunnes olisi aika korkata uusi silmänympärysvoide :D


Extrana mukana oli: Eucerin kemiallinen yökuorintanäyte (mainittu kyllä kortissa omana tuotteenaan, mutta mininäytekoon vuoksi lasken itse extroihin), Libresse intiimipesugeeli 20ml, Frigss C-vitamiiniporetabletit sekä Fruit-tella makeiset (nämä söin postausta kirjoitellessani - tykkäsin :D).


Melkeinpä sanoisin, että boxin parasta antia oli extrana tullut puuterisivellin vaikkakin Batiste ja Ziajakin jäänevät omaan käyttööni. Ehkä kuitenkin viimeiseen Betteen olisi hieman jotain lisää kaivannut? No, mutta kuten mainittu niin ensi kuun boxi on varmasti rautaa mikäli yhtään olen kartalla siitä millaisia Goodieboxit yleensä ovat :D


Mitä mieltä sinä olet tästä boxien yhdistymisestä ja hyvästien jättämisestä Bettelle?

4 kommenttia:

 1. Puuterisivellin oli kyllä tämän boksin helmi. Mä itse asiassa tilasin nyt ensi kuusta alkaen Goodieboxin, koska mulle ei tule tällä hetkellä mitään boksia ja hylkäsin ulkomailta tilattavat vaihtoehdot hankalina ja kalliina. Saapa nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti on positiivinen yllätys! Pohdin tässä itsekseni, että latailenko liiankin suuria odotuksia boxille :D

   Poista
 2. Minä tilasin Goodieboxin, ihan kiva että alkaa taas tulemaan joku boxi ja GB on ollut parhammistoa sisällöltään :) tuo sivellin on kaunis, Ziajan sy-voide todella hyvä ärtyneelle ja kuivalle sy-iholle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jäänyt jotenkin ihan täysin tsekkaamatta mitä boxeissa on ollut, mutta mielikuva on jäänyt positiiviseksi sen perusteella mitä mainoksista nähnyt :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat