keskiviikko 22. tammikuuta 2020

Epämiellyttävä ehdotusJokunen aika sitten sain blogin sähköpostiin yllä olevan pyynnön, joten tämän inspiroimana ajattelin nyt tiedustella mikä on oudoin tai epämiellyttävin pyyntö, joka sinulle on tehty viime aikoina - tai ylipäätään koskaan?

(P.s. Jos joku asiaa pohtii niin jätin tähän kokonaan vastaamatta, mistä huolimatta jonkin ajan kuluttua tuli tarjous maksaa kuvista 300€ - tässäkään ei toki tarkennettuna mitä kuvia ja kuinka paljon.. Tämän jälkeen huomasin siirtää tämän kokonaan roskapostin puolelle. Tämä asia aiheutti työpaikalla kyllä pohdintaa, että helposti rahapulassa oleva nuori saattaisi tarjoukseen tarttua - tämänkin kaltaisista asioista ja tarjouksista olisi siis hyvä somessa olevien lasten kanssa keskustella!)

9 kommenttia:

 1. Tää on kyllä niin jännä keissi, kaikenlaista tallaajaa tänne pallolle mahtuukin :D. Mulle ei tule ainakaan äkkiseltään mieleen mitään outoa tai epämiellyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselleni tuli mieleen sekin, että varmasti netin ihmeellisestä maailmasta halvemmalla ja jopa ilmaiseksi löytyisi kuvia jokaiseen makuun..

   Poista
 2. Oudoin saamani viesti koski myöskin kuvaamista. Muuten ihan mielenkiintoiselta projekti kuulosti mutta kyse oli alastonkuvista niin kieltäydyin.

  VastaaPoista
 3. Tällaiset on kieltämättä inhottavia ja epämiellyttäviä, kun omalle kohdalle osuu. Sinänsä en kuitenkaan näe, että siinä olisi välttämättä mitään väärää, jos aikuinen ihminen ehdottaa tällaista toiselle aikuiselle ihmiselle. Jokaisella on sitten oikeus vastata miten haluaa tai jättää vastaamatta. Lapset ja nuoret on asia ihan erikseen. Inhottavaahan se on saada tollasia pyytöjä, jos ei ole mitään kiinnostusta sellaista lähteä toteuttamaan, mutta meitä on niin moneen junaan, että toisia tollanen kiinnostaa joko kuvia ostavana tai myyvänä osapuolena.

  Tai siis sanotaan näin, etten näe siinä mitään väärää, jos pyyntö/kysymys tehdään ihan asiallisesti ja sen toisen osapuolen vastausta kunnioitetaan. Eli jos sanotaan, että ei kiinnosta niin se myös uskotaan eikä jankata tai spämmätä sen enempää. Kun vaikka tollanen inhottavalta itsestä varmaan tuntuukin niin ei siinä kuitenkaan kukaan mitään vahinkoa toiselle saa aikaan, vaikka sellaista ehdottelee. Jokaisen aikuisen ihmisen omalla vastuulla on toki sitten ottaa se riski, että mahdollisen suostumisen jälkeen kuvat saattaa ollakin pian ties missä julkisessa levityksessä eikä rahoja näy missään. Eli siis sen puoleen en todellakaan kannata tällaiseen osallistumista, mutta kyysmisessä ei silti mun mielestä ole mitään väärää :D

  Toivottavasti tässä sun tapauksessa kyseinen henkilö ymmärtää jättää sut rauhaan, kun ei vastausta saa, ja ymmärtää että se tarkoittaa silloin ettet ole kiinnostunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ei tokikaan mitään laitonta tehty eikä edes suoraan mitään esim. alastonkuvista puhuttu vaan se oli ihan oma mielleyhtymä mikä nostatti ylipäätään tämän keskustelun mieleeni. Näistäkin asioista on mielestäni hyvä puhua ääneen. Ja vaikka jokin asia ei olisi laiton niin voi se olla epämiellyttävä ja hyvien tapojen vastainen, ehkä pieni feministi myös nostattaa päätään jos naisia aletaan esineellistää :D

   Poista
 4. Ei ole kyllä nykyään tehty mitään epämiellyttäviä ehdotuksia :)

  VastaaPoista
 5. Instagramin kautta sain ostopyynnön käytetyistä sukista. Olin julkaissut kuvan valkoisten sukkien pohjista, kun teini oli kävellyt ulkona sukkasillaan. Olipa aikamoiset sivut, mistä viesti oli lähetetty. Sukkafetissi oli itselle ihan vieras asia.

  Ps. En ole lähettänyt omia tai teinin likaisia sukkia mihinkään.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat