lauantai 4. tammikuuta 2020

Jääkylmä

Minulla oli tuossa joulukuussa pieni tauko lukemisesta, mutta katsotaan olisi tässä keväällä taas enemmän intoa ja aikaa tälle puuhalle. Tess Gerritsenin kirjoja olisi vielä melkoinen kasa luettavana ennenkuin saisin ne äidille palauteltua takaisin :D Tänään olisi vuorossa:


Jääkylmä (Ice Gold) taitaa olla julkaistu vuonna 2010 (tai siltä vuodelta ainakin tämä suomennos on) eli voi olla, että edelleenkin luen näitä aivan väärässä järjestyksessä. Tosin tästä huolimatta en ainakaan nopealla googletuksella kyseistä kirjaa löytänyt verkkokauppojen valikoimasta.. (Nyt kun tosin mietin niin onhan tuostakin jo 10v aikaa eli kyllähän tähän väliin pino kirjoja mahtuisi :D)


Jo aiemmin Gerritsenin kirjoista tuttu kuolinsyyntutkija Maura Isles osallistuu Wyomingissa lääkäriseminaariin, jonka päätyttyä hän päätyy hetken mielijohteesta entisen koulukaverinsa ja hänen ystäviensä kyytiin automatkalla. Matka menee pahasti pieleen (navigaattoriin ei kannata luottaa!) ja he päätyvät hylättyyn kaupunkiin lumen saartamiksi.

Kirja oli suorastaan pelottava tietyssä vaiheessa, mutta tästä huolimatta (vai tästä johtuen?) tulin ahmineeksi sen yhden illan aikana (kiiton neidin pitkien iltaunien). Kirjan lopusta jäisi viimeinen heitto hieman mysteeriseksi mikäli Mefisto-klubi olisi jäänyt lukematta - jos mahdollista niin suosittelen ennen tämän lukemista lukaisemaan sen lävitse vaikkei se pahasti haittaakaan vaikkei tulisi luettua.


Olen itse pitänyt varsinkin näistä Rizzoli&Isles -kirjoista eikä tämäkään ollut missään nimessä pettymys. Jos kuitenkaan et välitä jännäreistä niin tämä ei taitane olla sinun juttusi :D


Minkä kirjan sinä olet viimeksi lukenut?

10 kommenttia:

 1. Mä muistan että ostin tämän heti sen ilmestyttyä ja luin läpi liki yhdessä illassa. Niin hyvä ja jännittävä!! Nyt oon lainaillut kirjastosta muutamia kirjoja mutta tahtoo joutua maksamaan myöhästymismaksua kun ei ehdi lukea...tai ehtii mutta ei kykene keskittymään.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa juuri sellaiselta kirjalta jonka lukisin myös yhdeltä istumalta:) täytyykin katsoa löytyisikö noita vielä jostain.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa just sopivan jännittävältä! Mulla on jäänyt lukeminen viime vuosina ihan kokonaan, mutta tänä vuonna olisi aikomus vähän aloitella taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli monta monituista vuotta välissä ilman kirjoja o.O

   Poista
 4. Huij, nuo pienet pätkät mitä luin oli minulla liian jänskää. Nautinnollisia lukuhetkiä :)

  VastaaPoista
 5. Kiva, että kirjoitit blogiin kirja-arvostelun! Hyvää palvelua lukijoille:)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat