sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Glossybox joulukuu

*)mainoslinkki

Tilailin itselleni Black Fridayn tarjouksen innoittamana 3kk setin * Glossyboxia, hintaa alennuksen sekä edellisen tilauksen tiimoilta tulleiden pisteiden jäi vain reilu 20€ mikä ei tuntunut lainkaan pahalta sijoitukselta. Ensimmäistä boxia sain tovin odotella, mutta kyllähän se joulukuun viimeisinä päivinä vihdoin postilaatikkoon kolahti:


Kyseessä oli joulukuun boxi, jonka toivoinkin itselleni saavani - vaikken sisältöä ollutkaan nähnyt :D


Teemana oli "It's time for.. Celebrations!" ja sitähän joulukuu onkin; juhlan aikaa. Sitä myös boxi piti sisällänsä.


"Nauti pehmeistä ja sileistä huulista! Tämä persikantuoksuinen vegaaninen tuote kuorii huulet hellävaraisesti ja ravitsee niiden ihoa. Erinomainen tuote huulten hoitamiseen ennen huulipunan levitystä, tuloksena on täydellinen huulimeikki."

Tuoksuu ihanan persikkaiselta! Huultenkuorinta on taas hieman unohtunut, muistisikohan se tämän myötä taas hetkeksi mieleen? :D


* Batiste Dry Shampoo Original (ovh 6,50€/200ml, boxissa 50ml matkakoko)
"Puhdas ja raikas tunne Batisten kuivashampoolla! Dry Shampoo Original on stressaavien aamujen pelastaja. Tuote puhdistaa tuotejäämiä ja rasvaa hiuksista ja tekee niistä vastapestyjen näköiset. Voit käyttää sitä myös tuuheuttavana muotoilutuotteena!"

Original ei tuoksultaan ole oma suosikkini Batisteista, mutta tulee varmasti käytettyä. Kuivashampoota on viime aikoina kulunut vähemmän, mutta sitä pitää kaapista aina ehdottomasti löytyä!


Vitamasques Gold Eye Pads (ovh 6,80€/pari)
"Nämä kullanhohtoiset silmänaamiot ovat täynnä kosteuttavaa hyaluronihappoa ja aitoa kultauutetta, jotka vaalentavat ja kohottavat silmänalusihoa. Ne sopivat myös silmien alueen virkistämiseen ja kirkastamiseen juhlien jälkeisenä päivänä."

Jostain kumman syystä viime aikoina olen kiinnittänyt huomiota siihen kuinka silmänaluset ovat tummuneet entisestään, lieneekö syynä väsymys :D Tulevat siis ehdottomasti tarpeeseen!


"Tässä rajausvärissä on kapea ja napakka applikaattorikärki, jolla saat virheettömän rajaustuloksen. Rajausväri levittyy täydellisesti riippumatta siitä, tavoitteletko ohutta rajausta vai näyttävämpää kissarajausta. Pitkäkestoinen ja vedenkestävä."

Itse käytän mustaa eyelineria päivittäin ja kieltämättä kyllä alkaisi olla aika vaihtaa uuteen. Tämä pääseekin varmaan melko pian testiin.


Realher Cheek Trio (ovh 25€)
"Be the “Ultimate Glow Getter”! Tämä trio on kaikki mitä tarvitset säteilläksesi ja korostaaksesi kasvonpiirteitäsi. Varjosta kasvoja aurinkopuuterilla, lisää niihin raikasta ruusunpunaa poskipunalla ja korosta niitä hohtavalla korostusvärillä."


Värimaailmaltaan vaikuttaa ihastuttavalta ja vaaleammallekin iholle sopivalta!


Kokonaisuutena sanoisin, että tykkäsin joulukuun boxista erittäin paljon ja hyvin suurella todennäköiseltä jokainen tuotteista tulee jäämään omaan käyttööni. Sanoisinpa jopa siis jo tämän ensimmäisen boxin kattaneen hyvin tuon kolmesta kuukaudesta maksamani summan - olen siis erittäin tyytyväinen!


Mikä näistä tuotteista herättäisi sinun mielenkiintosi?

12 kommenttia:

  1. The dry shampoo is very good :-D

    VastaaPoista
  2. Taas ihan uuden näköisiä tuotteita minulle tässä boksissa :)

    VastaaPoista
  3. Vitsit miten ihananoloinen pakkaus!❤️ Eritoten mua sykähdytti tuo huulten kuorintatuote eli laita hei ihmeessä kokemuksia siitä, jos vain haluat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se tule ainakin loppuneissa näkymään - kannattaa Instan storya seurata, koska siellä näkyy kaikki loppuneet :)

      Poista
  4. Aika kätevää saada meikkisetti boxina kotiin! Pitääpä joskus kokeilla.

    VastaaPoista
  5. Mun lemppareita tästä boksista oli tuo trio, rajauskynä ja silmälaput. Tekisi niin paljon mieli tilailla muitakin bokseja, onko sulla suositella? :)

    https://hohtavaelamani.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itse odotan innolla nyt sitä kuinka Bette tulee muuttumaan kun yhdistyy Goodieboxin kanssa :D Yritän tätä postausta taas jossain vaiheessa päivittää ajantasalle kauneusboxeista: https://blingershimmer.blogspot.com/2019/03/kauneusboxeja.html

      Poista
  6. Kuivashampoo tulisi ehdottomasti käyttöön. Ja tuota silmänaamiota kiinnostaisi kokeilla.

    VastaaPoista
  7. Kertakaikkiaan törkeää koko Gloddyboxin touhu. Olen 3x tilannut ja joka kerta ollut jotain ongelmaa. Nyt erehdyin taas tilaamaan ja minulle oli lähetetty ja velottu 3 boxia. Ensiksi tuli ilmoitus, että ei ollut onnistunut veloitusx2 vaikka Visalla oli katetta. Sitten kolmas tilaus onnistui ja päivien päästä oli velottu myös nuo epäonnistuneet tilaukset. Asiakaspalvelu siellä on aivan törkeää, ei kartalla ollenkaan jo siitäkin syystä ei-koskaan-tätä-paskaa-enää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa harmillista kuulla :/ Toivottavasti asiakaspalvelu paranee kun käsittääkseni Betten porukka siirtyy sinne jatkossa?

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat