perjantai 8. kesäkuuta 2018

Kysymyksiä ja vastauksia

Pyysin teitä esittämään muutamia kuukausia sitten minulle kysymyksiä mitä haluaisitte tietää minusta ja nyt olisi sitten aika käydä niitä lävitse vastauksineen.

Kauan olet ollut rakastunut kosmetiikkaan, jo pikkutytöstä vai syntyikö se jossain kohden, että muistat asian?
Olen tainnut olla jo aikalailla ihan pienestä tytöstä asti kiinnostunut kosmetiikasta.. Ensimmäiset ihan kunnolliset muistoni ovat jostain ala-asteelta kun sain omat luomiväripaletit – voi, että kuinka hauskaa niillä oli naapurin tytön kanssa toisiamme meikkailla (naapurin tytön äiti ei tosin tainnut tästä niin innoissaan olla..) :D

Muistatko ensimmäisen meikkituotteesi?
Tähän vastasinkin jo tuossa ylempänä eli ala-asteella saamani luomiväripaletit, merkkiä en kyllä muista :D

lähde: https://www.pretty.fi/blush-professional-180-colour-eyeshadow-palette-luomivaripaletti.html

Miksi aloit blogata ja mikä innostaa jatkamaan sitä?
Kun lueskelin blogeja niin jotenkin itselläkin alkoi kutkutella, että ehkä minullakin voisi jotain sanottavaa ja jaettavaa tällä saralla olla. Kosmetiikka on aina ollut lähellä sydäntäni ja kun en enää ammatin puitteissa sen kanssa tekemisissä ole niin kaipasin jotain väylää missä tätä purkaa. Jatkamaan varmaankin innosti saamani palaute eli se kun joitakin oikeasti ja aidosti alkoi kiinnostaa minun turinani :D Ja toisaalta kyllä tämä kaiken kaikkiaan muutenkin antaa paljon, eräänlainen stressinpurkuväylä :)

Jos pitäs valita 3 tuotetta mukaan autiosaarelle, mitkä ne olisi?
Huii. Vaikea kysymys, mutta varmaankin jotain ihonhoitopuolelta eli kosteusvoidetta (ehkä sellainen joka sopisi niin kasvoille kuin silmänympäryksillekin), aurinkovoidetta (jos auriosaari sijaitsisi jossain tropiikissa) ja olisiko jonkinlainen saippua, jolla saisi ehkä myös hiuksensa välillä pestyä? Nämä nyt tulee ihan ensimmäisenä mieleen :D

lähde: http://www.luonnonkosmetiikka.fi/tuotesarjat/flow/
 
Onko kosmetiikan käyttö sinulla opeteltua vai tuleeko se selkärangasta? Eli voitko rentoilla päivän koskematta purnukoihin?
Mulle kosmetiikka on rentoutumiskeino eli päivä ilman kosmetiikkaa ei olisi rentoilua :D Sairaalassa ollessa en purkkeihin pahemmin tarttunut, koska vauvan luokse pääseminen mahdollisimman nopeasti olisi prioriteetti numero yksi, mutta missään nimessä rento olo ei missään vaiheessa ollut. Minulle siis tosiaan purkit eivät aiheuta stressiä vaan päinvastoin vievät sitä pois :)

Mitä tuotetta ilman et voisi elää?
Mitään ehkä yksittäistä tuotetta ei ole, jota ilman en voisi elää, koska bloginkin takia jatkuvasti vaihtelen tuotteista toiseen, mutta jos tuotekategoriaa mietitään niin se olisi varmaan kasvovoide.

lähde:http://www.kampaamokristal.fi/
Mikä sai sinut rakastumaan kosmetiikkaan?
Jaa-a. Hyvä kysymys. Rakkaus on syntynyt jo joskus kauan aikaa sitten enkä tosiaan tiedä mistä kipinän olen saanut. Äitini käytti jonkin verran kosmetiikkaa, mutta ei mitenkään erityisen kiinnostunut kosmetiikasta ja kauneudenhoidosta ole koskaan ollut.. Ihan viimeinen potku kosmetiikan maailmaan oli varmaankin kuitenkin yläasteen TET-jakso tuttavan parturi-kampaamo-kauneushoitolassa, jonka perusteella päätin lähteä opiskelemaan kosmetologiksi.

Mikä kosmetiikkatuote on aiheuttanut sinulle pahimman pettymyksen?
Ajoittain aina noita floppeja tulee vastaan, jotka eivät itselleni sovi syystä tai toisesta – tai sitten omat odotukset ovat liian korkeat. Mitään yksittäistä tuotetta ei tule mieleen, mutta ehkä meikkivoiteissa usein pettymyksen aiheuttaa sävy, joka on itselleni liian tumma tai kellertävä – tämä on hyvinkin yleistä tai sitten kasvovoide, joka alkaa meikkiä tehdessä rullata.


Suosikkiripsivärisi?
Tähän vastaisin ehkä tuon Isadoran Insane Volume Mascara *, jonka viime syksynä luottotuotteissakin mainitsin.

Onko kosmetiikan käyttö muuttunut vauvan myötä?
Sairaalassa tosiaan ihonhoito jäi aivan retuperälle, mutta sen suhteen palasin kotiin päästyäni takaisin ”ruotuun” (huomasi muuten ihossa selkeästi sen kun jätti ihonhoidon retuperälle :/ nyt onneksi alkanut pikkuhiljaa ihonkunto taas palata siihen normaaliin). Ihonhoidon suhteen muutosta ei siis juurikaan ole tapahtunut, ainoastaan ne extrahemmottelut ovat jääneet ajanpuutteen vuoksi vähemmälle. Meikkauksen suhteen muutosta on hieman enemmän; sairaalassa ja alussa kotona ollessa en meikannut lainkaan. Nyt kun pikkuhiljaa rutiineja on alkanut tulla päiviin on myös meikki palannut osaksi arkea – vaikkei välttämättä vaunulenkkiä kauemmaksi lähdettäisi (pohjameikki hieman purevalta puhurilta suojaa ihoakin niin ihan senkin vuoksi olen meikannut..) ja ihan viime aikoina pikkuhiljaa on aikaa ja innostusta leikkiä meikissä myös väreillä. Eli alussa kyllä, mutta pikkuhiljaa palailen takaisin siihen vanhaan rutiiniini :D


Mikä on mielestäsi paras pohjustustuote?
Ensimmäisenä tähän tuotekategoriaan tulee mieleen Max Factorin Smooth Miracle Primer *.

Haluisin tietää ootko kokeillut luonnonkosmetiikkaa? Tai kuullut Cosmopharmasta?
Käytän iloisen sekaisin sekä ”normaalia” että luonnonkosmetiikkaa, aika paljon luonnonkosmetiikkaa blogissakin näkynyt J Cosmopharma ei ole itselleni tuttu – nopeasti googlettelemalla vaikuttaa samantyyliseltä konseptilta kuin Oriflame, Avon ym.?

Kuinka paljon hankintoihin vaikuttavat eläimet ja luonto?
Arvelen, että tarkoitat eläinkokeita ja ekologisuutta? Sanoisin, että kokoajan enenevässä määrin. En kuitenkaan välttele sarjoja, jotka ovat myös Kiinan markkinoilla. Toivottavasti tässä suhteessa kuitenkin kokoajan parannusta tapahtuisi ja saataisiin eläinkokeet kokonaan loppumaan – niin paljon parempiakin tapoja kun on olemassa kosmetiikan testaukseen. Ekologisuuden suhteen myös pyrin parempiin valintoihin enenevässä määrin, esim. mikromuoveja yritän jatkohankinnoissa vilkuilla hieman tarkemmin – onneksi tämäkin asia on ollut niin paljon viime aikoina julkisuudessa, että monet sarjat ovat tuotteitaan uudistaneet parempaan suuntaan.


Tuliko vastauksissani esille jotain uutta ja ehkäpä jotain yllättävää minusta?


*)pr-näyte

9 kommenttia:

 1. Kiva postaus. oppii tuntemaan bloggaajaa vähän paremmin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Noi mikromuovit on jotenkin tosi vaikea aihe, joita en ainakaan itse osaa ainesosista tunnistaa. CosmEthicsiä kokeilin sitä varten, mutta se ei oikein toiminut. Kuorintatuotteet yritän nykyään ostaa luonnonkosmetiikkana. Jos jossain vaiheessa innostut tekemään kosmetiikan mikromuoveihin liittyvää postausta niin lukisin mielelläni :)

  VastaaPoista
 3. Nämä kysymys postaukset on kivoja, saa vähän uutta "tietoa" bloggaajastakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässäkin on tosiaan asioita joita ei muutoin blogissa tulisi välttämättä kerrottua :)

   Poista
 4. Tää oli hauska postaus. On kiva saada kosketuspintaa ihmiseen blogin takana.

  VastaaPoista
 5. Nämä haastepostaukset ovat aina kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinaisestihan tämä ei ole haastepostaus vaan seuraajieni kysymyksiä suoraan minulle :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

La Rive Cash

Esittelen nyt heti perään toisenkin La Riven tuoksun, jonka nappasin mukaani Normalista kun yritin etsiskellä aiemmin esittelemääni Have Fun...

Luetuimmat