keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Aikuisten Ystäväkirja + ARVONTA

Olen täällä blogissa muutamaan lapsuuden ystäväkirjan tyyliseen kyselyyn vastaillut, mutta tiesittekös, että meille aikuisille löytyy ihan oma ystäväkirja painettuna versiona? Minä nimittäin en!


Sain Kauniin Kodin Salaisuus -verkkokaupasta itselleni kaksi kappaletta Anna-Mari Westin kuvittamia Aikuisten Ystäväkirjoja (ovh 14,95€) ja kyllä oikein arvasitte - postauksen lopusta löydätte ohjeet kuinka pääsette osallistumaan arvontaan, jonka palkintona on toinen näistä opuksista!


Kirjassa on tilaa 22 ystävän vastauksille, jokaiselle on varattuna kaksi aukeamallista kysymyksiä vastattavaksi.


Omat ystäväni lähtivät aivan innoissaan kirjaa täyttelemään ja monet naurut saatiin aikaan kun yhdessä kysymyksiä ja vastauksia kävimme lävitse. Hyvä ideahan tämä on myös esim. polttareihin - kesällä niitä saattaa teistä useammallakin olla tulossa ;) Ja vaikkei mitään erityisempiä juhlia olisikaan tulossa niin kyllä tämä hyvin täydentyy kahvikupposen äärellä - kuten itse ystävieni kanssa tein.

Ennen arvontaa vielä jotain pientä extraa teille; saatte koodilla BLINGERSHIMMER -10% alennuksen kaikista Kauniin Kodin Salaisuus -verkkokaupan tuotteista (ei koske toimituskuluja)! Koodi on voimassa toistaiseksi.

Sitten siihen arvontaan, jota olette varmasti malttamattomina odotelleet..


Kirjan olen saanut verkkokaupasta arvottavaksi, mutta kustannan itse posti- ja toimituskulut (Suomeen!), joten arvonta on vain seuraajilleni - myös uudet ovat lämpimästi tervetulleita <3

- Osallistut arvontaan vastaamalla kysymykseen: koska olet viimeksi täyttänyt ystäväkirjaa sekä ilmoittamalla mitä kautta seuraat blogiani (Blogger, Bloglovin, Blogit.fi..)
- Ylimääräisen arvan saat jos seuraat Kauniin Kodin Salaisuutta (Facebook, Instagram) jonkin kanavan kautta - ilmoita minkä!
- Voit lunastaa myös ylimääräiset arvat liittymällä seuraajakseni sekä osallistumalla arvontaan Facebookissa (+1 arpa) ja Instagramissa (+1 arpa) sekä kutsumalla kavereita (+1 arpa) arvontaan mukaan.
- Seuraa tarkkaan blogiani ettet missaa voittajan julkistusta, mikäli arpaonni osuu Facebookin tai Instagramin kautta osallistuneelle niin olen sitä kautta voittajaan yhteydessä! (Tuon GDPR -tietosuoja-asetuksen vuoksi en nyt tähän pyydä teiltä sähköpostiosoitteita.)
- Sinun tulee olla täysi-ikäinen tai sinulla on oltava lupa arvontaan osallistumisesta huoltajiltasi.

Arvonta päättyy 13.6.2018 klo 23.59 ja voittajan tulee olla tavoitettavissa 48h sisällä yhteydenotostani, muutoin arvon uuden voittajan.

Onnea kaikille tasapuolisesti ja muista vinkata arvonnasta myös kaverille ;)

17 kommenttia:

 1. Olen täyttänyt ystäväkirjaa viimeksi joskus lapsena! Olisi ihanaa saada nyt aikuisiällä uusi <3

  Seuraan sinua täällä blogissa ja FBssä :)

  VastaaPoista
 2. Ompas ihana arvonta, ystäväkirjan täyttämisestä on 5-6 vuotta aikaa, mutta juuri viikonloppuna luettiin ystävän kanssa vanhoja tekstejä ala-asteelta :) Seuraan blogiasi bloggerin ja instagramin kautta, Instassa jo osallistuinkin tähän arvontaan :) Annan luvan käyttää s-postiani voiton sattuessa kohdalle yhteydenottoa varten :)
  tiia96@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Tää olis kiva ja jossain kohden aloitin täällä blogimaailmassakin sen ystäväkirjahaasteen ja sen jälkeen se on elänyt omaa elämäänsä ja on tullut uusiakin versioita.

  Mukana arvonnassa <3 Seuraan joka tuutissa. Ihanaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
 4. Ihana idea tehdä kirja myös aikuisille ja tämä tosiaan olisi hauska jossain illanistujaisissa tai vaikka polttarreissa. Seuraan blogit fi kautta :)

  VastaaPoista
 5. Seuraan täällä sekä IG:ssä <3 viimeksi lapsena täytellyt joten kiva juttu olisi voittaa :)

  VastaaPoista
 6. Tytön ja hänen kavereiden ystäväkirjoihin olen kirjoitellut. Myös omassa blogissa annoin ystäväkirjan tapaisesti kurkkauksen kulisseihin. Kiva ajatus tuo kirja! https://arkipaskaruokaa.blogspot.com/2018/05/aikuisten-ystavakirja.html
  -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
 7. Bloggerin kautta seuraan, plus FB ja insta. Siitä on kauan, kun olen viimeksi ystäväkirjaan raapustellut. Ne kouluaikaiset vielä tallessa. Aikuisena sain englanninkielisen ystäväkirjan kirjeystävältä, mutta siihen en ole vielä hennonut kirjoitella mitään enkä ole sitä muillakaan kierrättänyt. Pitäisi laittaa se käyttöön.
  Juu siis kahdella mukana.

  VastaaPoista
 8. Kas, en tiennyt minäkään aikuisten ystävänkirjasta. Hauska!

  VastaaPoista
 9. Peruskoulussa ja blogiin eksyin Kauniin kodin salaisuus-sivun kautta ��

  VastaaPoista
 10. Joskus ala-asteella viimeksi olen tehnyt ystävänkirjaan, Blogit.fi kautta seuraan.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Ala-asteella kaikilla kiersi aina mukana. Viimeksi tosin 8 vuotta sitten illanistujaisissa uuden tuttavan kirjaan :)  Seuraan sua IG,KauniiN kodin salaisuus FN,ja blogit.fi

  -paula l

  VastaaPoista
 12. Itse ostin joskus täysi-ikäisyyden kynnyksellä (eli silloin kymmenisen vuotta sitten :D) Aikuiset Ystäväni-ystäväkirjan, joka on ollut kovalla käytöllä :)

  Mira | http://fashionpoetry.eu

  VastaaPoista
 13. Jaa-a, lienenkö ala-asteen jälkeen täytelly.

  Seuraan bloggerissa, instassa ja fb:ssa, tuleeko siitä sitten kaksi arpaa?

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 14. Yhdellä arvalla mukaan, bloggerissa seuraan.

  Tässä nyt kuitenkin s-posti kun sitä jossain vaiheessa kai tarvitset.
  millakko@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Apuaa! olin niin innoissani että taisin unohtaa vastata kysymykseen!! Meillä työkaveri toi tämmösen ja sitä ollaan täytetty ja selattu ihan fiiliksissä kahvitauolla ;) ois kyllä mahtavaa myös itselle ja ehkä myöhemmin ostankin.

  VastaaPoista
 16. Ala-asteella!

  Sinua seuraan bloglovinin kautta, kauniin kodin salaisuus fb:ssä :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Ehkä n.20v sitten. Bloggerin kautta seuraajana.
  + Kauniin Kodin Salaisuuden seuraaja Facebook + Instagram
  + liityin fb-seuraajaksi ja osallistuin facessa (+1 arpa)
  + Instagramissa (+1 arpa)
  + kutsuin kaverin mukaan (+1 arpa)

  pia1972 at luukku.com

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glossybox joulukuu

*)mainoslinkki Joulukuun * Glossybox saapuikin yllättäen ihan alkukuusta. Teemana boxissa on Rock&Glam ja tokikin kun kyse on joulukuis...

Luetuimmat