torstai 21. kesäkuuta 2018

Heavy Metals

Joulukuun lopulla en pystynyt vastustamaan FeelUniquen huipputarjousta Urban Decayn luomiväripaleteista ja kuten teille jo aikaisemmin mainitsin niin sieltä erään sitten kotiutinkin:


Urban Decay Heavy Metals (ovh 51,60€) on tällä hetkellä loppuunmyyty ja voi olla ettei palettia enää lisää tulekaan valikoimiin, koska kyseessä on Limited Edition -paletti, eli olipas hyvä kun tämä tuli kotiutettua tarpeeksi ajoissa ;)


Paletti sisältää 20 metallista luomiväriä ja itse paletti onkin hieman erilainen kuin mihin itse ainakaan olen aikaisemmin tottunut..


..tässä ei nimittäin olekaan saranallinen paletti vaan..


..luomivärit ovat tallessa violetin sisustan sisällä, josta sen saa kokonaan sujautettua vapaaksi. Luomivärit ovat kahdessa kymmenen setissä, jotka on erotettu peilillä. Vasemmalta puolelta löytyy väriloistoa:


..ja oikealla puolella on ehkä hieman maanläheisemmäksi kuvattavia sävyjä (vaikken tiedä voiko näin metallisia sävyjä sanoa maanläheisiksi :D)


UD:n paleteissa on myös se mukavaa kun kaikille sävyille on keksitty oma nimensä tylsien numerosarjojen sijasta.

Luomivärit ovat aivan loistavan pigmenttisiä ja koostumus ei ole tosiaankaan kuivan pölisevää:


Swatchattuna ensinnäkin vasemman puolen väriloisto.


Sävyt swatchattu vasemmalta ylhäältä alas mennen molemmat rivit perätysten.


Sanoisin, että tämä puoli on ehdottomasti minua ja tämän puolen vuoksi paletin melkeinpä hankinkin :D vaikka eipä tuo oikeakaan puoli huono ole saati sitten, että käyttämättä jäisi:


Swatchaus tehty samalla tavalla aloittaen vasemman puolimmaisesta rivistä alas asti ja jatkaen sitten perään oikein puolimmainen rivi ylhäältä alas.


Suosittelen ehdottomasti pigmenttisyyden vuoksi tekemään näillä silmämeikin ensin, puhdistamaan silmänaluset ja vasta sitten tekemään pohjameikin (kuten itse teen aina..), koska vaikka tämä ei pölisekään niin ainakin itselläni tulee hieman liian tuhdisti ajoittain luomiväriä siveltimeen otettua ja häivytellessä hieman väriä myös alaluomelle pääsee tipahtelemaan.


Ehditkö sinä kotiuttaa itsellesi tämän metallisen ihanuuden - vai jätitkö ihan suosiolla hankkimatta? :D


*)sis.mainoslinkin

16 kommenttia:

 1. Nyt on hohtoa kerrakseen, upealta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime aikoina jäänyt käyttö vähille, enemmän silloin alkuvuodesta innostuin tätä käyttämään :)

   Poista
 2. Olipa mahtavan näköisiä värejä. Itse jos käyttäisin meikkiä niin tahtoisin myöskin jotain tuon tapaista luomiini. En vaan jotenkin osaa käyttää enään muutakuin juhliin mentäessä meikkiä. Joskus sillon yläasteella oli pakko meikata, jos vei vaikka sen roskapussinkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en koe meikkaamista pakkona vaikka se päivään olennaisena osana kuuluukin :)

   Poista
 3. Jännittäviä värejä! Heavy metalleja :) Minulla on nuo metalliset hankkimatta. Ehkä sitten syksyllä. Kivaa juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Ihania sävyjä!!! Nuita katsellessa pohdin taas, että mistä sitä aikaa saikaan aamuisin lisää... 😊 -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuorokaudessa saisi kyllä kieltämättä tunteja olla lisää :D En tiedä miten omatkin aamut sujuvat sitten joskus kun takaisin työelämään on palattava ja sitä kelloa vahdattava ihan erilailla kuin nyt..

   Poista
 5. Oi oi mikä ihanuus <3. Minulta on mennyt tämmöinen paletti aivan ohi :O.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vielä jossain sattuu vastaan tulemaan niin kannattaa ehdottomasti itselleen napata! :)

   Poista
 6. Apua ihan mieletön, ihan kamalasti tahdon samanlaisen!

  Ihanaa juhannusta Mira <3

  VastaaPoista
 7. Tää on kyllä tosi kaunis paletti, mietin itsekin aikoinaan tän hankkimista, mutta jäi sitten ostamatta kuitenkin :/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Limited Edition -tuotteet on siitä hankia kun ostopäätös pitäisi melkein samantien tehdä jos ei halua jäädä ilman..

   Poista
 8. Upeet! Tämähän on ihan festaripaletti! Tästä on pakko tykätä!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glossybox joulukuu

*)mainoslinkki Joulukuun * Glossybox saapuikin yllättäen ihan alkukuusta. Teemana boxissa on Rock&Glam ja tokikin kun kyse on joulukuis...

Luetuimmat