keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Silkkiset, näkymättömät alusvaatteet?

Tämä Lushin saamani vartalotalkki/-puuteri kantaa ihastuttavaa nimeä, joka kieltämättä kyllä kuvaakin sitä melkoisen hyvin:


Silky Underwear (ovh 13,95€/60g)
on jasmiinintuoksuinen vartalopuuteri. Tällä saat paitsi iholle ihastuttavaa tuoksua niin myös samalla poistettua iholta ylimääräistä öljyisyyttä. Vartalopuuteri ei kuitenkaan ole ihoa kuivattava vaan se sisältää mm. kosteuttavaa kaakaovoita.


Itse en ole vartalopuutereita suuremmalta käyttänyt vaikka nämä ovatkin aivan loistava keksintö. Esim. kärsitkö siitä inhottavasta vaivasta, että kesähelteillä reidet hankaavat yhteen? Hiero hieman vartalopuuteria reisien sisäsyrjään ja tämä ongelma katoaa - kokeiltu on!

Levittämisen saattaa myös kokea hieman ongelmalliseksi ja itse melkein suosisin tämän levitystä käsien sijasta vipan tai ison siveltimen avulla.Oletko sinä käyttänyt vartalopuutereita?


/pr-näyte

10 kommenttia:

 1. Vartalopuuteri ei ole tuttu juttu mulle :)

  VastaaPoista
 2. En ole itse käyttänyt vartalopuuteria, mutta Lushin tuotteita muuten kyllä erittäin mielelläni. Juhlavaatetuksen kanssa (varsinkin) vartalopuuteri voisi olla oiva tuote.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa mielenkintoiselta. En olekaan kokeillut vartalopuutereita.

  VastaaPoista
 4. Pakko testaa kyllä! Lushilla on niin ihania ja ihanantuoksuisia tuotteita!

  VastaaPoista
 5. Hei täähän saattas auttaa hienosti siihen aurinkovoiteiden tuomaan nihkeyteenkin :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Radiant finish

Saatu ilmaistuote Kesällä ainakin itse kaipaan kevyempää meikkivoidetta ja kaapistani sattumoisin löysinkin loistavan tuotteen varsinkin kes...

Luetuimmat