torstai 7. kesäkuuta 2018

Lapsellista

Sain testiin kahden luonnonkosmetiikkamerkin lapsille tarkoitettuja tuotteita, joten ajattelin ne yhdistää samaan postaukseen:


Lavera Baby&Kinder Hoitovoide (ovh 10,35€/75ml)


Kaikki nämä tuotteet on kehitetty juurikin vauvojen ja lasten herkälle iholle. Suihkushampoo ja -geeli eivät myöskään ärsytä silmiä. Hoitovoiteet kosteuttavat ja suojaavat ohutta ja herkkää ihoa. Vaippavoide ehkäisee ihonärsytystä sekä hoitaa jo tullut ärsytysreaktiota.


Vauvan ihoahan ei tarvitse hoitaa jos se on täysin kunnossa ja terve, se ei siis itsessään vaadi esim. kosteutusta. Meidän tytöllä on jonkin verran kuivuutta vartalon sekä kasvojen iholla ajoittain ollut ja sen vuoksi kosteusvoiteitakin on tällöin tarpeeseen tullut käytettyä. Sekä Laveran että Cattierin voiteet ovat perusvoidemaisia, jotka ovat meidän tytön iholla toimineet erinomaisesti. Tässä muuten hyvä vinkki jos haluat vaihtaa perusvoiteesi luonnonkosmetiikan puolelle - tuotteethan toimivat hyvin myös aikuisella iholla! ;)


Se tuote mihin erityisesti tästä viisikosta ihastuin on tuo Cattierin vaippavoide; mitään pahaa vaippaihottumaa meillä ei ole onneksi ollut, mutta pientä punoitusta ajoittain johon on sinkkivoidetta tullut käytettyä - normaaleihin sinkkivoiteisiin nähden tämä on miellyttävämpi levittää, poistaa hyvin ihoärsytystä, mutta ei myöskään ns. tarraa ihoon kiinni jos ymmärrätte mitä tarkoitan?


Ovatko nämä sarjat tai peräti nämä tuotteet sinulle entuudestaan tuttuja?


/pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Voihan sinkkivoide - se on kyllä tuttu tuote! Merkkiä en muista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinkkivoiteistakin on oma postauksensa jossain vaiheessa tulossa ;D

   Poista
 2. Laveat on tuttuja! Lämmin suositus heidän pikkuisten hammastahnalle :)

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa hyviltä tuotteilta. Sinkkivoidetta meillä kuluu, näyttää tyttö perineen isänsä herkän ihon.

  VastaaPoista
 4. Meillä on käytetty lähinnä kookosöljyä ja tarvittaessa apteekinrasvoja ja niillä olemme päässeet pitkälle. Mutta hyvä tietää, että vaihtoehtoja on paljon.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Radiant finish

Saatu ilmaistuote Kesällä ainakin itse kaipaan kevyempää meikkivoidetta ja kaapistani sattumoisin löysinkin loistavan tuotteen varsinkin kes...

Luetuimmat