perjantai 22. kesäkuuta 2018

Voidemainen silmämeikinpuhdistaja

Viime syyskuussa Bette Boxin mukana tuli tuote, jota mielenkiinnosta testasin vaikkakin arvelin etten sille välttämättä lämpene:

/Bette Box, jonka mukana tuote tullut, saatu pr-näytteenä.
Postaus sis.mainoslinkkejä./


Tuotetta en itseasiassa Nivea suomenkielisiltä sivuilta ollenkaan löydä - vieläkään..


Kyseessä on siis tosiaan voidemaisessa muodossa oleva silmämeikinpoistoaine, jonka tarkoituksena on poistaa silmämeikki tehokkaasti mutta hellävaraisesti.


Itse käytin tuotetta lähinnä siten, että pyörittelin tuotetta käsin silmien alueella ja käsittelyn jälkeen pyyhin tuotteen vanulapulla tms. pois. 


Silmämeikki irtosi yllättävänkin tehokkaasti eikä tuote ärsyttänyt silmiä, mutta..


..koin silti tuotteen käytössä hieman hankalaksi verrattuna vesimäisiin kavereihinsa. Eli kuten arvelinkin niin ei tästä omalla kohdallani suosikkia muodostunut.


Oletko sinä testannut tämän kyseisen tai jonkin vastaavanlaisen tuotteen? Mitä mieltä olet voidemaisesta silmämeikinpoistoaineesta?


P.s. Ihanaa Juhannusta kaikille! <3

18 kommenttia:

 1. Minä koin myöskin tämän hankalaksi verrattuna juoksevaan silmämeikinpoistoaineeseen, ei siis tullut ostettua uutta. Hyvää juhannusta teidän perheelle, ai että ärsyttää tämä sää kun tänään lähdetään Hippulin kanssa matkustamaan maalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joutui kyllä aamulla pari kertaa kelloa katsomaan kun oli niin hämärää, eikä tuo sadekaan mikään mieltä ylentävä sää ole :/

   Hyvää juhannusta myös sinne :)

   Poista
 2. Testasin enkä myöskään pitänyt. Tuntui että se voide meni silmiin ikävästi. Vesimäiset parempia mulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä vaikka aina on hauska erilaisia koostumuksia testailla :)

   Poista
 3. Mä taas tykkäsin hurjasti tuosta silmämeikinpoistajasta ja aion ostaa sen seuraavaksi kunhan löydän kaupoista. Mä inhoan noita vesimäisiä litkuja, jotka eivät pese meikkejä pois ja tuntuvat liian öljyisiltä silmillä.
  Hyvää juhannusta! Itse olen töissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokokselta tätä taitaa ainakin löytyä?
   Ja kiitos samoin sinne hyvää juhannusta :)

   Poista
 4. Tää ei ole munkaan suosikki, mutta tykkään käyttää tätä eyelinerisiveltimien puhdistuksessa! Niitä kun en saa tavallisella puhdistusaineella täysin puhtaiksi vedenkestävästä geelilinerista tms. mutta tällä saa :)

  VastaaPoista
 5. Tykkään muuten Nivean tuotteista, mutta tämä ei edes herkkäsilmäisen versiona sopinut minulle. Koostumuskin oli pettymys. Ei siis jäänyt käyttöön. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tää ei silmiä kirvellyt tms. mutta piti kyllä katsoa ettei liikaa annostele..

   Poista
 6. Mie olen Avonin vastaavaa kokeillut ja en tykännyt :D

  VastaaPoista
 7. Minulla ei ole tästä tai vastaavista tuotteista kokemusta, mutta nopeasti ajateltuna tälläinen voisi sopia kuivaihoiselle

  VastaaPoista
 8. Nivea ei ole valitettavasti sopinut minulle, joten taitaa tällä kertaa jäädä kokeilematta!

  VastaaPoista
 9. Mulla on ollut Lushilta myös tälläinen voidemainen ja myönnettäköön että se ei ole lemppari vain sen takia, että se on jotenkin työläämpi kuin ”tavallinen” 🤔 Toimii kyllä mutta, jotenkin nopeampi kivempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hitaus kieltämättä kyllä itsellekin yksi miinus asia tuotteessa..

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Duolingo

Mielessä on ollut jo pidempään, että olisi hauska alkaa opiskella uutta kieltä ja olinkin useamman kerran kuullut kehoja ilmaisesta sovelluk...

Luetuimmat