tiistai 12. kesäkuuta 2018

PALMbeach

Sain IsaDoran PALMbeach-kesäkokoelmasta muutaman tuotteen itselleni testiin..

Tuotteet saatu pr-näytteenä, postaus sis.mainoslinkkejä.


Lookista löytyy mm. kesään ehdottomasti kuuluva sininen mascara! Aloitetaan kuitenkin ensin kynsistä. Lookin mukana saapui kolme kausisävyä: Vacation White, Sea Breeze ja Blue Bay, joista itselleni testiin saapui loman valkoinen kynsilakka. Pitkästä aikaa innostuin myös taas kynsiäni lakkailemaan (nykyisin se ei olekaan niin yksinkertaista hommaa kun kynsilakan pitäisi ehtiä kunnolla kuivua ennenkuin tyttöstä tarvitsee nostella..) ja pääsette ihailemaan tätä ihanuutta Instagramin puolelta. Juurikin edellä mainitusta syystä vedin aidat matalaksi ja jätin lakkauksesta pois niin alus- kuin päällyslakankin, mutta tästä huolimatta kynsilakka pysyi siistinä lähes viikon verran! IsaDoran kynsilakat saat kotiutettua alle 10€ hintaan.


Jo keväällä IsaDoran valikoimiin tuli roll-on eyeliner ja musta väri sai nyt kaverikseen kolme uutta sävyä: Purple Paradise, Blue Lagoon ja Ocean Green, joista minulle testiin saapui sininen Blue Lagoon. Täytyy myöntää, että roll-on eyelinerin käyttö on itseltäni täysin unohtunut, mutta jospa nyt saisin taas harjoiteltua tämän käyttöä. Aluksi tämä tuntuu tosiaan haastavalta, mutta kun käsi tottuu erilaiseen tapaan niin tämä tuntuu varsin kätevältä rajaustekniikalta. Eyeliner on vedenkestävä ja sen suositushinta on 18,90€.


Gran Volume Lash Color sai sinisen kausisävyn (Aquatic), jota voi käyttää yksinään tai toisen mascaran päällä - itse suosittelen lämpimästi hankkimaan valkoisen mascaraprimerin, jonka päälle laitettuna saat sinisen näkymään loisteliaammin kuin yksinään käytettynä. Sininen on ehdottomasti kesän väri myös ripsissä! 


Ja nimensä mukaisesti tällä saa todella näyttävät ripset. Suositushinta mascaralle on 21,90€.


Lookin nimeä kantava luomiväripaletti sisältää kesäiset sävyt ja on IsaDoralle tyypilliseen tapaan erittäin pigmenttistä (myöhemmin tulevassa swatchauskuvassa tämä ei aivan oikeuksiinsa pääse..). 


Ja nämä sävy ovat ehdottomasti minun makuuni <3 Suositushinta paletille on 16,90€.

Myöskään huulia ei ole unohdettu: Twist Up Gloss Stick -kuultopuna (suositushinta 14,50€) sai kolme kausisävyä (Beach Peach, Pink Plaze & Coral Resort - näistä minulle tuli ensimmäisenä mainittu) ja Lip Desire Sculpting Lipstick -huulipunaan (suositushinta 15,90€) tuli yksi kausisävy (Cocktail Hour).

Kasvoille, huulille ja silmille lisähohdetta antaa hohdepuikko (suositushinta 17,50€), jota löytyy kolmessa sävyssä: Dewy Halo, Dewy Champagne ja Dewy Nude, joista itselleni sain testiin viimeiseksi mainitun.


Swatchauskuvassa ensimmäisenä luomivärit sitä seuraten eyeliner, hohdepuikko, kiiltopuna sekä huulipuna.


Tuotteista osa on myös ehtinyt kasvoille saakka, meikkikuvat löytyvät Instagramista. (Ensimmäisessä meikissä mukana luomiväripaletti sekä kiiltopuna. Toisessa meikissä eyeliner, mascara sekä kiiltopuna.)

Itse ihastuin tuotteista erityisesti luomiväripalettiin, mascaraan, eyelineriin sekä kiiltopunaan - eli lähes kaikkiin saamiini tuotteisiin xD

IsaDoran tuotteita löydät myynnistä mm. elevenistä sekä Kicks:stä.


Onko sinulla joku tietty sävy meikissä joka kuuluu ehdottomasti kesään?

12 kommenttia:

 1. Nyt on todella nätti väri paletissa ja luulen, että minullekkin voisi sopia nuo värit vaikka eivät ihan värejäni olekkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä sää niin hillittyä kuin värikkäämpääkin lookkia aikaiseksi :)

   Poista
 2. Tolla paletilla saa kyllä täydellisen lomameikin. <3

  VastaaPoista
 3. Luomiväripaletti näyttää mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania juttuja ja tuo luomiväripaletti on niin kesä! Kivaa viikkoa Mira <3

  VastaaPoista
 5. Mahtavia värejä! Tuo luomiväripaletti vaikuttaa mielenkiintoiselta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isadoralta löytyy paljon ihania sävymaailmoita luomiväripaleteista :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Piercing

 Olen ikuisuuden pohtinut uutta lävistystä ja viime viikolla sitten vihdoin se toteutui - ja vieläpä kahdella eri lävistyksellä! Underground...

Luetuimmat