keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

10 lupausta hiuksille

Sain testiin Revlonin hiuksiin jätettävän hoitosuihkeen, johon olin jo aikaisemminkin parin näytekoon verran tuttavuutta tehnyt:


Revlon Uniq One lupaa 10 hyötyä hiuksille:
- korjaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia
- antaa kiiltoa ja estää pörröisyyttä
- antaa lämpösuojan
- siloittaa
- värisuoja sekä UVA- ja UVB-filtterit
- helpottaa kampausta ja suoristaa
- selvittää
- helpottaa muotoilua
- antaa latvasuojaa
- tuuheuttaa


Suihketta voi käyttää niin kosteisiin kuin kuiviinkin hiuksiin. Kosteisiin hiuksiin tuote suositellaan sumutettavan n. 20cm pituudelta, jonka jälkeen hiukset selvitetään kamppan avulla ja kuivataan joko föönillä tai annetaan kuivua itsekseen. Suositusmäärät: pitkiin 10-15 suihkausta, puolipitkiin 7-12 suihkausta ja lyhyisiin 6-8 suihkausta.


Kuiviin hiuksiin tuotetta käytetään käsien kautta eli suihkauta tuotetta käsiin, hiero käsiä yhteen ja levitä tuote hiuksiin. Suosittelumäärät: pitkiin hiuksiin 4-6 suihkausta, puolipitkiin hiuksiin 3-5 suihkausta ja lyhyisiin hiuksiin 2-3 suihkausta.


Itse olen käyttänyt kylläkin tuotetta myös kosteisiin hiuksiin käsien kautta, olen jotenkin tämän levitystavan kokenut kaikista helpoimmaksi. Tuotteen olen kokenut kätevänä ja toimivana, itseasiassa ne minikoot olivat kätevät reissussa mukana ja korvasin niillä tuolloin kokonaan suihkussa käytettävän hoitoaineen ja tämä yksistään riitti kyllä hyvin selvittämään omat hiukseni. Tämän punaisen perusversion lisäksi tuotetta löytyy kookoksen ja lootuksen tuoksuisena ja hintaa 150ml kokoisella tuotteella on alle 20€.


Tuotetta löytyy tällä hetkellä mm. elevenin * valikoimista, minkä lisäksi nyt kesäkuun aikana on avautumassa maahantuojan kuluttajille suunnattu verkkokauppa kosmetiikkapuoti.fi.


Käytätkö sinä hiuksiin jätettäviä hoitotuotteita?


/pr-näyte, 
sisältää mainoslinkkejä

8 kommenttia:

 1. Pitäisi löytää itsellekkin toimiva tuote hiuksiin. Varsinkin hiuksiin jätettävä. Valitettavasti ei ole löytynyt vielä sopivaa tähän kuontaloon :/

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Juuri tämän kaltaista täsmätuotetta olen etsinyt. Oliko tästä hajuttomampaa versiota? -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
 3. Käytän kyllä hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Olen vuosikausia luottanut Kerastasen tuotteisiin ja sieltä löytyy hyviä jätettäviä hoitoja. Eivät latista hiuksia ollenaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on löytänyt jonkun aivan loistavan tuotteen niin on toki riski lähteä kokeilemaan muita, mutta toisaalta testaamalla saattaa löytyä jopa vielä parempi tuote.. ;)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

First love

*)mainoslinkki Olen Miss Kay -tuoksuista lukenut mutten aiemmin ole vielä ehtinyt testailla. Nyt olikin siis hyvä aika ja tilasinkin itselle...

Luetuimmat