tiistai 18. heinäkuuta 2017

Ultra Metallic Lip

Toukokuussa tein useammankin tilauksen ColourPop:lle ja tilaukseen sieltä lähti vaikka ja mitä. Tänään ajatuksena olisi esitellä huulituotteet, jotka tilaukseen tarttuvat mukaan - tai kolme miniä sain kaupanpäällisenä, mutta näitä myös täysikokoisena löytyy myynnistä niin esitellään nekin:


Ultra Metallic Lip Dirty Birdy (ovh $6) on koostumukseltaan moussemainen metallisen lookin jättävä huulipuna, pitkäkestoinen.
Ultra Matte Lip Bad Habit (ovh $6) tämä marjaisen värinen mattahuulipuna antaa todella intenssiivisesti väriä huuliin.
Ultra Satin Lip Mini Dopey, Strip, London Fog (täysikokoisen hinta $6) ovat kaikki todella pigmenttisiä, satiinimattaisen lopputuloksen huulille jättäviä punia.


Kaikissa ColourPopin huulituotteissa, joita olen testannut, on ollut hurjasti pigmenttiä - niin myös näissä kaikissa.


Alla swatchaukset samassa järjestyksessä kuin alunperin tuotteet esittelin:


Metallipuna on hyvin erikoinen ja jää ihan sen vuoksi itselleni jemmoihin. Neljä muuta ovat totta tosiaan varsin pigmenttisiä ja vaativatkin levittämiseen hieman ehkä enemmän aikaakin - näitä ei vain kiireessä huulille vetäistä.


Pitää vielä testailla, mutta jotenkaan ensikokeilulla en ainakaan oloani tuntenut kovinkaan kotoisaksi minkään kanssa näistä lopuista neljästä - vaikka sävyt kauniita onkin.



Vieläkö sinä innostut satiinimaisista/mattaisista lookeista vai ovatko ne jo OUT?

6 kommenttia:

  1. Keskimmäinen sävy on aivan ihana. Hmmpp tykkään käyttää nimenomaan huulikiiltoja, ne jotenkin freesaa heh vanhan naamani. Ihanaa päivää Mira <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulikiillot on huomattavasti helpompia kun niitä voi levittää parhaimmillaan jopa ilman peiliäkin :)

      Poista
  2. London Fog on tosi kaunis. Kyllä innostun, mutta kesällä ehkäpä enemmän just satiinisista.

    VastaaPoista
  3. Todellakin erikoinen tuo metallisävy :D En kyllä osaisi itse käyttää, mutta makuja on monia :) Mäkin jossain vaiheessa tilasin noita mattoja kolmen pakkauksen, mutta yllättävän tummia jokainen sävy. On siis vähän jääneet sivummalle mullakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi eivät ole hinnalla pilattuja niin ei niin harmita vaikkei ahkeraan käyttöön jäisikään :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat