torstai 29. syyskuuta 2016

(Kasvo- ja) kaulaseerumi

Tänään nostan esiin tuotteen joka ei kohderyhmänsä puolesta ole aivan minulle tarkoitettu, mutta toisaalta ajattelin, että saan tässä myös erään tärkeän kasvojenhoitoalueen nostettua esiin - jonka epäilen kyllä aika monillakin unohtuvan..


Kyseinen tuote on siis:

Kyseisen seerumin luvataan kiinteyttävän, kohottavan, parantavan ihon joustavuutta ja selkeyttävän kasvojen piirteitä - lupauksistakin on jo selkeästi luettavissa, että tämä on tosiaan tarkoitettu iholle, joka on jo kimmoisuutensa menettänyt (näissä kannattaa kylläkin aina huomioida, että suositusiät ovat aina viitteellisiä; jos sinun ihosi on 30-vuotiaana jo veltostunut syystä tai toisesta niin kyllä näitä voi huoletta käyttää esim. kuuriluontoisesti!)


Itselläni ihossa ei onneksi vielä ole kiinteyden puutetta, mutta halusin silti testata seerumin, joten otin sen käyttööni kaulaseerumini (jonka levitän decolteen alueelle saakka). Kaula ja decoltee ovat alueena sellaisia, jotka ovat paljon alttiina auringolle, tuulelle yms. mutta aika usein sen hoito unohtuu - näinpä monesti nämä oleet ovat selkeästi vanhemman näköisiä kuin hyvin hoidettu kasvojen iho.

Olen tätä käyttänyt tosiaan parina iltana viikossa ja koska ajatus on enemmänkin ennaltaehkäisevästä tehohoidosta niin tokikaan mitään muutoksia en kaulan ja decolteen iholla ole havainnut. Tuote itsessään on miellyttävän tuntuinen ja tuoksuinen - on kylläkin melko voimakkaasti parfymoitu, mutta ei minun nenääni tunnu epämiellyttävältä.

Hintaa seerumilla on 50€/30ml, mutta Oriflamelle tyypilliseen tapaan tämä löytyy reilusti alle puoleenhintaankin myynnistä.

Itsehän hölvään aina seerumit, voiteet sun muut kasvojen tehotuotteet kaulan ja decolteenkin alueelle saakka, mutta erillinen tuote tälle alueelle on myös vaihtelun vuoksi ollut ihan hauskaa. Ensimmäinen kaulaseerumi/-voide tämä ei itselläni ole vaan olen jos joskus vuosia vuosia sitten kokeillut muistaakseni Sensain vastaavaa..Kuinka sinä huolehdit kaulan ja decolteen ihosta?

8 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa, tämä on osa-alue jonka hoitaminen eu tapahdu yhtä pieetillä, kuin kasvojen :D Voisin kyllä ottaa tavoitteen, että teen hoitamisesta joka päiväisen rituaalin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Ei se kovin paljoa vaadi, että vetäisee seerumit ja voiteet kasvojen lisäksi kaulan ja decolteenkin alueelle ;)

   Poista
  2. Salka, mä otan sun kanssa saman tavoitteen :D Katotaan kauanko menee, että siitä tulee säännöllinen rutiini :D

   Poista
 2. Voi kuule... kaula on just se alue, joka mulla jää usein vähimmälle huomiolle! :D Ja tiedän, että kaulan ja käsien iho näyttää naisen todellisen iän. Olen muuten kyllä niin tunnollinen hoitamaan ihoa, mutta aina vaan kaula unohtuu... Täytyisi hankkia joku tällainen erillinen kaulan alueelle tarkoitettu tuote, niin ehkä muistaisin senkin paremmin! Nyt täytyy kyllä ryhdistäytyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että mullakin oma, kaulalle räätälöity tuote voisi edesauttaa kaulan ja dekolteen hoitamista :D

   Poista
  2. Näitäkin voisi kyllä enemmänkin markkinoilla olla :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Viimeksi minä...

Näitä erilaisia blogeissa kiertäviä kysymyspostauksia on hauska lueskella, joten nappasin omaankin blogiini Taina lta "Viimeksi minä.....

Luetuimmat