keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Peitä, punaa ja korosta

Sain muutamia ihania uutuuksia Avonilta testattavakseni ja kun nyt olen niitä jo hetken ehtinyt hypistellä niin on aika jakaa teille myös kokemuksiani tuotteista.. Tänään esittelyyn pääsevät CC-puuteri sekä poskipuna- ja korostusväripuikko. Aloitetaan puuterista:


Puuteri lupaa tasoittaa ihonsävyä sekä antaa sille peittävyyttä, minkä lisäksi säännöllisellä käytöllä iho kirkastuu ja pintarakenne paranee. Peittävyydestään huolimatta lopputuloksen luvataan olevan luonnollinen.


Lainaus sivuilta:
"Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja, lakritsaa sekä valkoisen ja vihreän teen uutteita, jotka tasoittavat ihonsävyä luoden kasvoille virheettömän lopputuloksen. Puuteri korjaa hetkessä värisävyjä. Helppo häivyttää."


 Sävyvaihtoehtoja on kolme: fair, light medium ja medium.
Itselleni testiin tuli keskimmäinen sävyistä eikä liene yllätys ettei se tälle kalpeanaamalle oikein passeli sävy ollut, vaalein olisi varmaan paremmin sopinut. Sen verran tuotetta kuitenkin testasin, että se vaikuttaa ihastuttavan "pehmeältä" ja tällä tosiaan saa myös peittävyyttä aikaan - itselleni lopputulos väärän sävyn vuoksi ei vain ollut sieltä luonnollisimmasta päästä :D

Hintaa puuterilla on 15€, mikä ei mielestäni ole paha hinta tämänkaltaisesta tuotteesta. Itse käytän tällaisia tuotteita melko harvoin ja Lumenen vastaavaan tuotteeseen en kovinkaan suurta koloa ole saanut aikaiseksi. Jos kuitenkin nämä ovat sinun juttusi niin kannattaa ehdottomasti kokeilla miltä tämä vaikuttaisi - aurinkosuojakerrointakin tässä on mukavat 30. :)

Toisena tuotteena esittelyyn tänään pääse puikkomalliin pakettu poskipuna&highlighter parivaljakko:


Voidemaisilla tuotteilla saa paremmin kestävää jälkeä aikaiseksi ja tämän päällehän voi vielä halutessaan puuterimaisen tuotteen käyttää lisätäkseen entisestään kestoa. Niin monilta merkeiltä näitä on viime aikoina markkinoille tullut, että pakostikin näille on tällä hetkellä kysyntää ja kyllähän nämä käteviä ovat kunhan käytön oppii. :)


Sävyvaihtoehtona Avonin puikossa ei ole kuin tämä yksi ainokainen, mutta minun silmääni se vaikuttaa varsin sopivalta useimmille meistä.


Sävyä näistä tulee tarpeeksi, mutta ei liikaa, joten uskaltaisin sanoa, että vasta-alkajankin olisi kohtuullisen helppo lähteä näillä harjoittelemaan voidemaisten poskipunien ja highlightereiden käyttöä.

Hintaa puikolla on 20€ ja kokoa 8g - riittää varmasti pidemmäksikin aikaa käytössä. Itselleni tämä jää ehdottomasti käyttöön, hyvä jemmoista on löytyä myös voidemaiset kaverit esim. juhlameikkiä varten. :)

Avoninkin tuotteiden kohdalla toki kannattaa tsekata jos joskus tarjouksesta löytyisivät ;) Nykyään käsittääkseni myös Avonilta tilaaminen on tehty helpoksi vaikkei lähipiirissä konsulenttia olisikaan - ja ainahan sitä voi itsekin konsulentiksi ryhtyä! :D

(Edit. Lisään tänne vielä linkin suoraan Avonin verkkokauppaan, josta tilaus tosiaan on mahdollista ja helppoa - itse en linkistä hyödy millään tavalla!)


Miltä CC-puuteri ja voidemainen poskipuna&highlighter -puikko kuullostavat?


Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

4 kommenttia:

 1. CC-puuteri on ehdottomasti jännä tuote. :)

  VastaaPoista
 2. Miulla on CC-puuterista Fair -sävy ja näen jo ilman kokeilematta, että se on miulle liian tumma :'D Harmi, että Avonin vaaleatkin sävyt on yleensä liian tummia :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, no sitten voi olla ettei se minullekaan ihan passeli olisi.. Harmi, tuote vaikuttaa todella kivalta..

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat