perjantai 9. syyskuuta 2016

ModelCo

Kolmas sarja, johon sain elevenin kautta tutustua oli itselleni tuntematon australialainen mallien inspiroima ModelCo. Tämä sarja ei juokse trendien perässä vaan heidän tarkoituksenaan on kehittää tuotteita, jotka pysyvät suosittuina vuosien kuluttuakin. Heidän tuotteitaan ei ole testattu eläinkokein ja ModelCo löytyykin PETA:n suosittelemien merkkien joukosta.

Alkupuheen jälkeen tuotteeseen, jonka nappasin itselleni testiin..


eli huulipunan ja rajauskynän sisältävä bileidenkin kestävä setti. Itsehän en pahemmin nykyisin biletä ja huulipunien käyttö on edelleenkin harjoitusasteella, mutta sen verran mielenkiintoiselta tämä vaikutti, että oli suorastaan pakko ottaa testiin.


Näitä settejä löytyy kahdessa eri koostumuksessa creamy ja matte - ei liene hankala arvata, että itse päädyin creamy-koostumukseen kuivien huulieni kanssa!? :D


Sävyvaihtoehdot creamy-koostumuksessa: Kitty, Dusk Till Dawn, Truffle, Spring Fling, Flirt
ja matte-koostumuksessa: Red Velvet, Disco Fever.

Swatchauksia myöskään näistä ei kovin helposti googlettelemalla löytynyt, joten päädyin lopuilta melko turvalliselta valinnalta vaikuttavaan Kittyyn.


Sävynä tämä onkin todella kaunis ja helppo arkipuna. On myös kätevää kun mukana tuli minihuultenrajauskynä samaan sävyyn - tuo tosin voisi aika hyvin muutamien muidenkin punien kanssa yhteen sopia.

Kestävyys vaikuttaa olevan aikalailla perinteistä luokkaa; näin pehmeä ja kosteuttava koostumus ei oikein voikaan koko päivää korjailematta kestää, mutta itse olen tottunut siihen, että korjailen huulimeikkiä useammankin kerran pitkin päivää.

Hintaa tällä setillä on 15,80€.

P.s. Kuvia huulipunasta huulillani yritin ottaa useampiakin, mutta niistä mikään ei nyt omaa silmääni tietenkään miellytä siinä määrin, että olisi hyväksyntäleiman saaneet - yritetään siis myöhemmin ympätä tämä johonkin meikkikuvaan mukaan. :)


Onko ModelCo sinulle tuttu merkki?


Tuote saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea, että rajauskunä paketissa matsaa huulipunaan, ei voi mennä pieleen edes aloittelija. :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat