sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Kuin Orgasm?

Kaikki kosmeaddiktit tietävät varmastikin mihin viittaan otsikolla - no poskipunaan tietenkin :D


Iskiessäni silmäni tuohon upeaan glitterilotulitukseen ja päätettyäni, että se on saatava, toki jotain muutakin tilaukseen tarttui mukaan..


Poskipunia(kaan) ei tietenkään naisella voi olla koskaan liikaa, joten päätin, että haluan tilata Sleek Makeup:n valikoimista poskipunan testiin. Sävyä valitessani en voinut vastustaa Rose Gold -sävyä varsinkaan kun luin jostain jonkun verranneen sitä tuohon kosmeaddiktien HG-tuotteeseen; Nars Orgasm -poskipunaan.


Itseltänihän ei tuota Orgasm-poskipunaa löydy - ehkä joskus jos on helposti ja kohtuullisella hinnalla saatavissa.. - joten vertailua näiden kahden välillä en pysty tekemään´.


Sävyltään tämä poskipuna on sanalla sanoen U-P-E-A!


Ainoa miinus ja pettymys tuotteessa on pigmenttisyys - tämän kanssa ei siis missään nimessä övereitä tarvitse pelätä.


FeelUniquessa (mistä tuotteen siis ostin) hintaa tällä on 5,75€/8g eli superedullinen tuote kyseessä ja vaikka ei olekaan superpigmenttinen niin tulee upean sävynsä vuoksi varmastikin poskipunakokoelmaani koristamaan jatkossakin. :)


Koska sinä olet viimeksi hankkinut itsellesi poskipunan?

4 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä Orkulta, joka on ihana ja josta tuli mieleen että ehkä sitä pitäisi käyttää :D

    VastaaPoista
  2. Viimeksi ostin elokuussa, Orgasmin ostamista olen kyllä miettinyt, mutta haluaisin kyllä päästä livenä sävyjä testailemaan :D

    Tässä on kyllä kaunis sävy!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat