sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Latvialaista puhdistusta

Sain Ruohonjuuresta muutaman tuotteen testiin, näistä ensimmäisenä esittelyyn pääsee siskokset;
Madaran syväpuhdistava vaahto sekä Mossan misellivesi.


Madara Purifying Foam 19,90€/150ml
Kyseessä on siis kasvojen puhdistustuote, joka tulee pumpusta valmiina vaahtona. Puhdistaa ihoa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Tällä voit puhdistaa niin meikin kuin muunkin lian kasvojen ja kaulan alueelta. Tämän luvataan puhdistava ihohuokoset kuivattamatta ihoa. 


Sisältää: Baltialaista mäkikuismauutetta, kehäkukkaa, kamomillaa, siankärsämöä, ruusuvettä. Tuotteen pH on 4,5-5,3 ja kyseessä on vegaaninen tuote. Tuotetta voi käyttää aamuin-illoin.


Itse olen ottanut tämän käyttöön iltaisin meikinpuhdistukseen; oma puhdistustapani on kaksi-(jollei jopa kolmi-)vaiheinen eli ensin poistan silmämeikin, tämän jälkeen on vuorossa meikinpuhdistusöljy ja sen jälkeen seuraa tämä kyseinen tuote. (Tämän jälkeen saatan joskus vielä neljäntenä vaiheena käyttää misellivettä, varsinkin jos perinteisempää kasvovettä ei satu sillä hetkellä kotoa löytymään..)


Vaahto on tarpeeksi jämäkkää, että kestää pyörittelyä kasvoilla. Olen myös uskaltautunut tämän viemään silmien lähelle; ei kirvele!


Ihohuokosten puhdistavaan vaikutukseen en osaa mennä sanomaan, mutta ei kuivata omaa ihoani.
Suosittelen jos tykkäät tämänkaltaisista tuotteista :)


Mossa Misellivesi 12,90€/200ml
Tuotteen luvataan poistavan meikin, puhdistavan ihon ja kosteuttavan. Luvataan soveltuvan myös silmänympärysiholle. Itse olen tätä käyttänyt aamupuhdistukseen (aamuisin en yleensä vesipesua tee vaan pyyhin kasvot läpi miselliveteen kostutetulla vanulapulla). Misellivesien luvataan poistavan meikin, mutta itse kaipaan meikinpuhdistukseen nimenomaan vesipesua - swatchauksia kädeltä pyyhkiessä tämä kyllä vaikuttaa myös meikinpoistossa toimivan hyvin. Lupauksen mukaisesti olen myös huoletta käyttänyt tätä silmänympärysiholle eikä itselläni ole kirvellyt silmissä tms.

(Kuvaa en koostumuksesta ottanut koska -noh- eiköhän kaikki tiedä minkälaisia vesimäiset tuotteet ovat!? :D)

Tykkäsin molemmista tuotteista kovasti ja voisin kuvitella näitä joskus itsekin hankkivani - misellivesi varsinkin on ehkä jopa hieman "tylsä" tuote, joten siinä ehkä herkemmin saattaisin napata jo aiemmin hyväksi toteamani tuotteen.


Mitä tuotteita sinun meikinpuhdistusrutiiniisi kuuluu?


Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

6 kommenttia:

  1. Moni on kehunut tuota Mossan misellivettä. Jos mulla ei olisi kaapit täynnä misellivesiä, olisin ostanut sen kokeiltavaksi aikaa sitten. Ehkä joku päivä:)

    VastaaPoista
  2. Itse käytän ehkä eniten öljyä, jotain voidemaista, vaahtomaista tai emulsiomaista tokana puhdistajana, tietenkin misellivettä ja iltaisin myös kasvovettä. :)

    VastaaPoista
  3. Mun rutiini on illalla öljy, sitten voide ja kasvovesi, aamuisin putsaan pelkällä kasvovedellä tai misellivedellä :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Pihkakuorinta

Alkuvuodesta kirjoittelin teille mielenkiintoisesta uudesta tuttavuudesta Abies Organics :sta ja lupailin esitellä teille toisenkin testiin...

Luetuimmat