sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Elokuun roskakasa II

No niin, jatketaanpa sitten elokuun roskien tutkiskelu loppuun..


Bioderma Sebium Micellar Water (100ml): Halusin kokeilla kaikki Bioderman misellivesivaihtoehdot, joten tilasin nämä itsellesi pienemmässä koossa. Eroja en ole huomannut, kaikki ovat yhtä hyviä! Jatkoon: Kyllä.

Absolution Le Nettoyant Pureté (15ml): Oikein miellyttävä puhdistustuote, käytin kaksoispuhdistuksen toisena osana. Jatkoon: Ehkä. (JolieBox 6/16)
 
Esse Cream & Gel Cleanser –näytteet (10ml x2) *): Kts.aiempi postaus. Ensikosketuksen perusteella kokonaisuudessaan mielenkiintoinen sarja! Jatkoon: Ehkä.


Himalaya Herbals Revitalizing Night Cream (50g)*): Kts.aiempi postaus. Jatkoon: Ehkä.
 
Herbina Moisture Balance –kasvonaamio (50ml): Kts. aiempipostaus. Jatkoon: Kyllä.
 
Codage Masque Hydratant Moisturising Mask (15ml): Ihan ok, mutta ei kummoisempia tuntemuksia suuntaan tai toiseen herättänyt, minkä vuoksi: Jatkoon: Ei. (Lookfantastic Beauty Box 3/16)


Ekopharma Vadelmavoide 24h, Syväkosteuttava keramidiseerumi (5ml, 5ml) *): Kts. aiempi postaus. Jatkoon: Ehdottomasti haluan jatkossa Ekopharman muihinkin linjoihin tehdä tuttavuutta, mutta mahdollisesti vielä joskus vadelmatuotteisiin tulen palaamaan.
 
Missha Time Revolution Night Repair - Perfect Master Cream (10ml): Muuten kiva, mutta tuoksusta en oikein välittänyt. Jatkoon: Tuoksun vuoksi ei. (Bearel Kesän Kauneusboksi 7/16 *))


Estee Lauder So Ingenious -irtopuuteri 04 transparent (18g): Tätä ei taitane enää edes markkinoilla olla, sen verran kauan kaapissa odotti korkaamistaankin. Ihan ok, mutta.. Jatkoon: Ei.
 
BeautyBlender Solid BlenderCleanser –saippua (15g): Itse en kokenut tämän kohdalla mitään ahaa-elämystä miksi maksaisin tästä yli 15€ kun sama homma hoituu huomattavasti halvemminkin. Tämä tuntui lisäksi kuluvan melko nopeasti.. kyseessä oli toki minikoko enkä sen vuoksi mukana saanut säilytysrasiaa, mutta… Jatkoon: Ei nykyisellä hinnallaan. (NSB Beauty Box 6/16)


MSCHIC Mineral Primer Meikinpohjustustuote (5ml?): Sain kuin sainkin tämän itselleni jälkijunassa – enkä yhtään ihmettele murinaa mitä tämä aiheutti :D Kolmeen kertaan itse sain näytteestä juuri ja juuri testailtua eikä tämä kyllä oikein vakuuttanut minua – boxissa itselleni tuplana tullut meikkivoide ehdottomasti mieluisampi tuttavuus. Jatkoon: Ei. (LivBox 7/16)
 
Everyday Minerals Rosy Fair OC + Ivory 1N Semi Matte Base –näytteet: Kts. aiempi postaus. Jatkoon: Ehdottomasti.



Lumene True Mystic Precise Tip Silmänrajaustussi (1ml): Kts.aiempi postaus.
Ei vielä aivan ollut kuivunut kokoon, mutta eiköhän tämä ole jo aika mennä. Loppuun asti toimi loistavasti. Jatkoon: Kyllä. (LivBox 1/16)
 
Essence Forbidden Volume (12ml): Ainut miinus ajoittainen pieni leviäminen silmäkulmaan, vedenkestävänä tämä olisi täydellinen! Tästä huolimatta; Jatkoon: Kyllä. (LivBox 6/16


Sierra Bees Organic Creme Brulee Lip Balm (4,25g): Ainakaan tämä maku ei vienyt sydäntäni. Jatkoon: Ei.
 
Yves Rocher Orange Confite&Cannelle (4,8g): Luonnonmukaisempien huulivoiteiden jälkeen tämä tuntui kyllä melkoiselta… en siis tykännyt vaikka tulikin loppuun käytettyä. Jatkoon: Ei.



Benton Snail Bee High Content Mask Pack – kasvonaamio: Ei liene jäänyt epäselväksi, että rakastan kangasnaamioita ja näinpä tämäkin vei sydämeni <3 Eikä hinnaltakaan ole paha, joten.. Jatkoon: Kyllä. (BearelKesän Kauneusboksi 7/16 *))
 
L'Atelier des Delices Moisturising Fiber Mask: Edelleenkin kangasnaamiot ovat lähellä sydäntäni <3 Mutta jos tämän kappalehinta on 10€-hintaluokkaa niin taitanee jäädä jatkossa ostamatta.. Jatkoon: Riippuen hinnasta. (Jolie Box 8/16)


TonyMoly The Chok Chok Green Tea Watery Cream –näyte: Sain näytteen edellisen BeautynetKorean tilauksen mukana ja oikein miellyttävä tuttavuus olikin. Kevyt melko ”vihreän tuoksuinen” voide, voisin ehdottomasti joskus itselleni hankkia. Jatkoon: Kyllä.
 

Siinä ne elokuun loppuneet nyt sitten olisivat, vieläkö siellä huokaillaan kauhusta? :D


*) saatu blogiyhteistyönä

10 kommenttia:

  1. Miteb LF boxin saa peruttua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se muistaakseni ilman erillistä irtisanomista päättyi kun määräaikainen tilausjakso loppui, mutta löytyisikö omien sivujen kautta jostain nappula mistä pystyy tilauksen lopettamaan? Jos ei niin itse laittaisin viestiä asiakaspalveluun :)

      Poista
    2. Se pitää itse perua, jos on ottanut sen 1 kk tilauksen, koska se jatkuu automaattisesti (kuten esim. LivBox 1kk tilaus). Kirjaudu käyttäjätilillesi, niin siellä on peruuta -painike :)

      Poista
    3. Onneksi aina löytyy joku joka osaa neuvoa :)

      Poista
  2. Kaikenlaista kiinnostavaa, kuten nuo Ekopharmat, joita haluaisin itekin kokeilla joskus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekopharmaa suosittelen lämpimästi ja ehdottomasti itsekin aion muitakin linjoja heiltä joskus vielä testata :)

      Poista
  3. Sä kyllä saat kulutettua hyvää vauhtia, mä ihan huvikseni keräsin roskiani huhtikuusta heinäkuuhun, niistä olisi saanut jo kivan yhden postauksen, mutta päätin, etten jaksa blogin vuoksi hillota tyhjiä purkkeja kuukausi kaupalla. :D Meinasin mennä hermot, aina kun menin kaapille ne tyhjät pullot tuli vastaan. :D Joten hatunnosto teille, jotka jaksatte näitä tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään kuukautta kauempaa jaksa tyhjiä purkkeja jemmailla, jotkut taitaa koko vuodenkin jemmailla :D

      Pitää varmaankin yrittää ottaa useampi tuote yhtä aikaa käyttöön niin hieman tuo kulutustahti edes näennäisesti hidastuu xD

      Poista
  4. Todellakin hatunnosto loppuneista :) Ekopharma kiinnostaa, mulla on tuo BB:n oma saippua ja oon tykännyt! Se rasia on tosi hyvä juttu, koska mukana tulee pieni lätyskä, jota olen käyttänyt hellävaraisesti BB:n pesemiseen. Kun sitä hankaa BB:ia vasten, lika irtoaa paremmin. Toki otteet pitää olla rauhalliset, ettei riko BB:ia. Samoin se lätyskä toimii myös saippuan kuivaustelineenäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä saan BeautyBlenderin aika hyvin myös käsin puristellen puhtaaksi, mutta pitää katsoa jos joskus tuo täysikokoinen yksilö sattuu hyvässä tarjouksessa vastaan niin josko sitä vielä testaisi :D (toinen minikoko mulla on vielä käyttämättä - tai siis otin käyttöön tuon edellisen loppumisen jälkeen :))

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat