tiistai 13. syyskuuta 2016

Hedelmiä ja mutaa

Sain testiin kaksi Himalaya Herbals -kasvonaamiota, jotka nopeasti vilkaistuna vaikuttaisivat lupailevan samaa; syväpuhdistusta, kiinteytystä ja nuorekkuutta..
Hedelmäinen naamio viilentää, puhdistaa tukkiutuneita huokosia, poistaa syvällä ihossa olevia epäpuhtauksia, kiinteyttää ihoa ja auttaa palauttamaan sen luontaisen elastisuuden. Naamiosta saat avun epäpuhtauksia ja mustapäitä vastaan minkä lisäksi tämän luvataan myös häivyttävän juonteita. Vaikuttavina aineina on mm. omenaa, kurkkua, viikunaa, mineraalisavea sekä papaijaa.


Mutanaamio imee ihosta ylimääräistä rasvaa, puhdistaa ihohuokosia ja poistaa mustapäitä sekä syvällä olevia epäpuhtauksia. Se kiinteyttää ihoa, palauttaa sen luontaista elastisuutta ja auttaa vähentämään juonteiden muodostumista. Pääraaka-aineina ovat Fluller's Earth (käsittääkseni kyseessä on savi, joka imee rasvaa), mineraalisavi sekä saksanpähkinä.


Molempia naamioita suositellaan käyttämään 1-2 kertaa viikossa 10-15 minuutin ajan, antaen naamion kuivahtaa iholle. Eikä käyttöä suositella rikkoutuneelle tai tulehtuneelle iholle.


Itsehän päätin kokeilla molemmat naamiot yhtä aikaisesti; mutanaamio T-alueelle ja hedelmänaamio muualle. Tämän lisäksi kolmanneksi naamioksi tuli vielä silmänympärykselle Glamglow:n silmänympärysnaamio.


Naamio kasvoilla on helppo säikytellä kanssa-asukkaita :D

Varsinkin tuo hedelmänaamio tuntui viilentävältä, ehkä aavistuksen mutanaamiokin. Taidan melkeinpä jokaisen naamion jälkeen huomata jonkinlaista heleytystä iholla ja näiden jälkeen iho vaikutti ehkä hieman mattaiselta ja puhdistuneelta - vaikuttaisivat siis toimivan oikein mainiosti. Netin syövereistä löysin näille hintaa vain 5,50€/75ml, mutta korjatkaa mikäli tuo hintatieto oli vanhentunutta - kuullostaa nimittäin superedulliselta! 


Jos kaipaat puhdistavaa naamiota niin voisin lämpimästi näistä kumpaakin suositella!


Mikä on sinun suosikki naamiosi? Käytätkö puhdistavia kasvonaamioita?


Tuotteet saatu blogiyhteistyönä (Glamglow itse hankittu), mielipiteet bloggaajan omia. :)

4 kommenttia:

  1. Multa oli mennyt ihan ohi, että HH:lta on tullut kasvonaamioitakin myyntiin.

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin itse molemmista HH:n kasvonaamioista, mutta mulla ne poltteli ihoa, ei tosin liikaa :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat