keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Raikastavaa puhdistusta iholle

Tänään esittelyssä puhdistustuotteita Himalaya Herbals-merkiltä:


Ensinnäkin:
Puhdistusmaitoa ja kasvovettä Himalajan malliin :D


Puhdistusmaito poistaa kasvoilta niin lian, meikin kuin ihon epäpuhtaudetkin säilyttäen kuitenkin samalla ihon kosteustasapainon. Tehoaineina on raikastava ja viilentävä minttu, jonka luvataan myös säilyttävän ihon hehkun, sekä sitruunaa raikastamassa sekä kirkastamassa ihon sävyä.

Itse en niinkään ole puhdistusemulsioiden ystävä, vaikkakin nykyään harrastamassani monivaiheisessa puhdistusrituaalissa nämäkin olisivat toimivia. Puhdistusmaidot ovat omiaan kuivalle iholle ja jos tätä pelkästään käyttää meikinpuhdistukseen niin itse ehkä suosisin hieman vähempää meikkimäärää. 

Toimii hyvin, mutta ei saanut minua itseensä rakastumaan. Jos sinä olet enemmän maitomaisten puhdistustuotteiden ystävä niin suosittelen tätä lämpimästi kokeilemaan, ei nimittäin ole hinnallakaan pilattu; reilut 5€/200ml.

Kasvovesi on mieto ja alkoholiton. Tämän luvataan syväpuhdistavan ihohuokosia ja raikastavan ihoa ehkäisten rasvaisuuden tunnetta. Tehoaineina puhdistusemulsiostakin tuttu raikastava ja kirkastava sitruuna sekä tämän lisäksi linssi, joka syväpuhdistaa ihohuokosia.

Tämän tuoksu on ihastuttavan raikas ja omalla kohdallani tämä toimii siinä missä muutkin kasvovedet. Myöskin tällä on hintaa vain 5€ ja risat ja pakkaus on samankokoinen kuin puhdistusmaitokin; 200ml. Ehdottomasti voisin kuvitella tämän nappaavani hyllystä matkaani jos joskus tajuaisin kaupassa kasvoveden olevan lopussa (näitä ahaa-elämyksiä harvemmin tulee vaan yleensä kaupasta ulos astuessani vasta muistuu mieleeni, että jokin asia on loppumaisillaan ja olisin toisen kappaleen voinut hankkia :D)


Kolmantena puhdistustuotteena nostan vielä tähän esiin käsittääkseni tämän syksyn uutuuden:
Moisturizing Aloe Vera Face Wash


Saippuaton koostumus, jonka luvataan palauttavan joka pesulla iholle sen kadottamaa kosteutta. Pääraaka-aineena tuotteessa on kurkku ja aloe vera. Kurkku mm. supistaa huokosia ja aloe veran useisiin ominaisuuksiin kuuluu mm. ihon kosteuttaminen ja rauhoittaminen.

Tuotteen koostumus on voidemainen ja vaahtoamaton, tuoksu tässä on melko voimakas ja jokin mielleyhtymä tästä tuoksusta minulle herää, en vain ole varma mikä.. Hintatietoja en nyt tälle äkkiseltään löytänyt - vinkatkaa mikäli olette tuotetta jossain bonganneet? Ei ehkä aivan minun juttuni tuoksun eikä koostumuksen puolesta.


Kaiken kaikkiaan siis oikein mainiot tuotteet vaikken puhdistustuotteille syttynytkään (näiden kohdalla "vika" on käyttäjässä, ei tuotteessa, satun vain itse pitämään hieman erilaisista koostumuksista - kuivalle ihotyypille näistä molemmat ovat varmasti ihan super!). Kannattaa ehdottomasti tsekata seuraavalla kauppareissulla löytyykö näitä (ja/tai muita Himalaya Herbalsin tuotteita) lähikaupan hyllystä ja napata itselleen kokeiluun mikäli yhtään mielenkiinto heräsi! :)


Minkälaisia puhdistustuotteita sinä meikinpuhdistukseen käytät?Tuotteet saatu blogiyhteistyössä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

6 kommenttia:

  1. Omia lemppareita ovat öljyt, balmit ja erilaiset puhdistusvoiteet.

    VastaaPoista
  2. Mun lemppareita on puhdistusvoiteet ja -geelit. Luirut puhdistusmaidot ja -vaahdot ei ole mun makuun.

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoisia! Aloe Vera putsari voisi olla mieleeni :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat