maanantai 12. syyskuuta 2016

Vitamiinikapseleita iholle

En nyt valitettavasti tuotetta löydä TBS:n suomenkielisiltä sivuilta, mutta ainakin vielä tätä naputellessa englanninkielisiltä sivuilta tämä on löydettävissä, joten naputtelen teille nyt joka tapauksessa omat kokemukseni tuotteesta. Kyseessä on siis The Body Shopin Vitamin C Facial Radiance Capsules, joiden pakkausidea on siis samanlainen kuin esim. aiemmin esittelemieni Oriflamen kapseleiden.


Vaikka nämä ovatkin kapseleina niin näitähän ei missään nimessä ole tarkoitus sisäisesti nauttia -näitäkin urbaanilegendoja (?) olen kuullut joskus samanlaisten kohdalla :D


Kapseliin on pakattuna jokaiselle päivälle oma annoksensa tehoaineita, purkista riittää siis yhteensä 28 päivälle (tai 14 mikäli satut näitä käyttämään aamuin-illoin).


Käyttö on yksinkertaista:
Napsautat kapselin pään auki (eli pyöräytät tuota kapeaa päätä niin että se katkeaa) ja puristat sisällön ulos, tämän sitten normaaliin tapaan levität kasvoillesi.


Tuoksusta itselleni tulee mieleen appelsiinimehu :D Ihonpinta jää tämän jäljiltä hieman samenttiseksi. 
Kuten C-vitamiinituotteet yleensäkin niin tämänkin olisi tarkoitus kirkastaa ihoa - kyllä tämä varmasti senkin tekee, mutta melkein sanoisin, että tuotteen tuoksu auttaa jo piristämään mieltä :)

Toivottavasti nämä ovat vain väliaikaisesti poissa valikoimista ja tulevat palaamaan.

Loppuun vielä INCI tuolta TBS:n englanninkielisiltä sivuilta kopioituna siitä kiinnostuneille:
Cyclopentasiloxane, Polysilicone-11, Ascorbic Acid, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Ribes Nigrum Seed Oil, Limonene, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Maltodextrin, Citrus Sinensis Oil, Citric Acid, Disodium EDTA, Propyl Gallate, Sodium Metabisulfite, Linalool, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.


Mitä sinä olet mieltä tämänkaltaisista yksittäinpakatuista tehoaineista? :)


*) sis.mainoslinkin

2 kommenttia:

  1. Heh, onkohan joku oikeasti voinut popsia noita napaansa? Hyvin voidellut sisuskalut sen jälkeen. :p Itse rakastan erilaisia kapseleita, ehdoton juttu kuuriluontoisesti käytettynä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a, henkilökohtaisesti en tunne ketään kuka olisi myöntänyt sisäisesti nauttineensa :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat