perjantai 2. syyskuuta 2016

Eyebrow Perfector & Eyeliner

Dermosilin valikoimiin tuli niin mielenkiintoinen tuote, että se oli vain pakko napata kokeiluun;


Tätä löytyy toki myös vaaleampi versiokin, mutta omat kulmani ovat jo itsessään sen verran tummat, että arvelin Bruneten olevan itselleni se ehdoton.

Ennenkuin menemme minun kokemuksiini tuotteesta niin kopioin tähän sivuilta suoraan tuotekuvauksen, mitä tämän luvataankaan tekevän:
"Dermosil Kulmaväri on helppokäyttöinen tuote kulmakarvojen sävyttämiseen.
Huolitellut kulmat tekevät ilmeestä ryhdikkään ja kehystävät kauniisti kasvoja. Siksi kulmameikkituotteet säilyvät trendinä meikeissä sesongista toiseen. Dermosil-meikkivalikoiman uusin tulokas on tussimainen Kulmaväri, jonka avulla luot kulmakarvoillesi luonnollisen ilmeen. Kulmavärin ainutlaatuisen kärjen ansiosta väri tarttuu ainoastaan karvoihin, ei ihoon. 
Kärjen kampamaiset harjakset pitävät tuotteen irrallaan ihosta, jolloin kampaosan väleissä oleva tussimainen värisävy ylettyy juuri kulmakarvoihin värjäten vain karvat.

Tarvittaessa täydennä kulmien sävyä ja muotoa kulmakynän avulla.

Käyttöohje:
1.    Aseta Kulmavärin kärki kohtisuoraan kulmakarvoja kohden.
2.    Levitä Kulmaväriä kulmakarvojen kasvusuunnan mukaisesti pieni matka kerrallaan.
3.    Halutessasi voimakkaamman lopputuloksen voit myös tehdä kevyesti edestakaisin sahaavaa liikettä.
 
 
Tuote on hajustamaton."


Itse tykästyin tuotteeseen siinä määrin, että tämä on se tuote jonka olen napannut käyttööni aamuisin siitä lähtien kun tuotteen otin käyttöön. Tämä antaa kulmakarvoihin ainoastaan väriä, mutta onneksi omat kulmani ovat luonnostaankin melko ryhdikkäät, joten erillistä vahaa tms. en varsinaisesti niiden ojennukseen tarvitse. Osa on valitellut tämän kyseisen sävyn olevan punertava, mutta itse en sellaista ole huomannut. Helppo, nopea ja kätevä. Ja entä hinta; 5,90€/1,5ml.

Samaan tilaukseen nappasin mukaan myös:


Ja tuotekuvaus sivuilta lainattuna:
"Dermosil Moist Proof Eyelinerilla teet silmänrajauksen, joka kestää paikoillaan koko päivän, mitä ikinä teetkin päivän aikana. Eyeliner piirtää kosteuden kestävän rajauksen, joka korostaa katsetta ja tekee silmämeikistä näyttävämmän. Silmänrajaus sopii niin arkeen kuin juhlaan. 
Dermosil Moist Proof Eyelinerissa on kapea tussimainen kärki, joka annostelee rajaukseen juuri oikean määrän väriä ja takaa siksi tasaisen lopputuloksen. Kapean kärjen avulla ohuen ja tarkan rajauksen tekeminen on helppoa.
Moist Proof Eyeliner black -tuotteen sävy on musta.
Tee rajaus yläluomelle ripsien tyveen. Aloita rajauksen tekeminen silmän sisänurkasta ja jatka kohti ulkonurkkaa.  Levitettäessä tuotetta ripsien tyveen kannattaa kynä pitää hieman kallellaan siten, että suurempi pinta-ala tussin kärjestä koskettaa silmäluomeen. Tällöin väriä irtoaa reippaammin ja jälki on silti yhtä ohutta. Kynä kannattaa säilyttää kärki alaspäin aina, kun se on mahdollista.
Dermosil Moist Proof Eyelinerin poistamiseen ei tarvita meikinpoistoainetta, vaan tuote lähtee pois n. 38-asteisella vedellä. Tuote on hajustamaton."


Itse en ole aikaisemmin Dermosilin eyelinereita kokeillut ja koska minulta ei mustaa eyelineriä löytynyt jemmoista niin oli hyvä aika hankkia sellainen kokeiluun.


Myös tästä olen kovasti tykännyt; helposti rajaukset aikaiseksi muutamalla vedolla. Nyt vasta hoksasin, että tämän luvataan lähtevän lämpimällä vedellä - itse poistan aina meikit erikseen silmämeikinpoistoaineella, joten tähän puoleen en osaa sanoa, mutta en ole ainakaan huomannut, että tämä lähtisi mitenkään murusina pois poistaessa. Hintaa tällä on 7,10€/1ml ja mustan lisäksi löytyy myös ruskeana vaihtoehtona.

Molemmat näkyvätkin täällä meikkikuvassa.


Oletko sinä tehnyt tuttavuutta ko.tuotteiden kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat