maanantai 29. helmikuuta 2016

Lip Monthly February

Kerkesinpäs postata vielä helmikuun puolella helmikuun Lip Monthlyn sisällön :D


Helmikuu (tai nyt jo maaliskuu..) toivotetaan tervetulleeksi ihanan aurinkoisissa väreissä. 
Tällä kertaa kaikki tuotteet mahtuivatkin pussukan sisälle ja sisältö näytti siis tältä:


Neljä tuotetta, joista kolme on huulilla (yksi näistä kyllä sopii myös poskille käytettäväksi..) sekä neljäs sitten muuhun käyttöön.
Katsotaan tarkemmin mitä kukin tuote siis on:


Seraphine Botanicals Vegan Berry Tint (ovh $18 eli noin 16,35€)
Minulle tämä tuli sävyssä Cherry Cream, joka on oikein raikkaanpunainen sävyltään, kuten kuvastakin on nähtävissä. Tämä sopii käyttöön huulten lisäksi myös poskille.
Tuoksu on aivan ihastuttava ja tämä kyllä jää varmasti itselle käyttöön. :)


NYC Expert Last Lip Color (hintaa ei ole korttiin merkitty, googlettelemalla itse löysin hinnaksi n.$5,50 mikä tekee n.5€)
Minulle tuli sävy 440 Creamy Caramel mikä pelkästään punaa katsomalla vaikuttaa varsin ruskealta ja ajattelin ettei ole minun sävyni, mutta googlettelemalla kuvissa näyttääkin ihan kivalta - voi siis olla, että tämäkin tulee nyt sitten kuitenkin korkattua :)


Prim Botanicals Lip&Cheek Glow (ovh $22 eli noin 20€)
Sävyjen nimet eivät ainakaan omaan silmääni satu, mutta yleensä ottaen en välitä tälläisista sormella/siveltimellä käytettävistä tuotteista. Tämän kohtalo saattaneekin siis olla lähtö muualle ihan korkkaamattomana.


Harvey Prince Organics Sincerely Body Cream (ovh $3 eli n.2,70€)
Kokoa tällä on huimat 15ml mikä ei tunnetusti minun käytössäni riitä mihinkään :D Tämäkin kyllä kokeiluun itselleni jää.


Loppuyhteenvetona:
Boxi sisälsi jälleen kerran mielenkiintoisia tuotteita ja jokainen merkki on itselleni täysin vieras. Kolme neljästä taitanee jäädä omaan käyttööni (tai vähintäänkin kokeiluun), tuon yhden taidan tosiaan korkkaamattomana laittaa eteenpäin. Oikein mainiosti siis jälleen koin saaneeni rahoilleni vastinetta ja voin ihan ehdottomasti suositella tätä boxia myös muille kokeiluun! :)


Joko LipMonthly lähti tilaukseen? ;)

2 kommenttia:

  1. Tästä on kiva lukea vaikka boksi ei oo mua varten, haluaisin ehdottomasti valita huulipunien sävyt, niin sitten voisin tilatakin. Aika paljon huteja, kun mä periaatteessa tykkään itselläni vain kirkkaista punaisista ja oransseista punista, vaikka joskus haksahdan pinkkeihin, jotka ei tosin näytä omassa lätyssä niin kivoilta. :D Prim botanicalsissa on aivan ihana pakkaus, mutta samaa mieltä noista tuotteista, joissa joutuu sormea uittamaan, tosin menee ne, jos sävyt on kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta tällä tavalla saattaa tulla löytöjä; sävyjä joita ei ole koskaan tullut muuten testanneeksi :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Perhosia & merenneitoja

Sain pari ihastuttavaa juttua tyttöselle testiin Seiklus :lta (verkkokauppa toimii Facebookissa), joista toisen jo jemistin oman käyttööni ...

Luetuimmat