torstai 25. helmikuuta 2016

Lumene Bright Now -silmänympärysvoide

Sain Lumenelta testiin Bright Now -linjan uutuussilmänympärysvoiteen.


Suora lainaus Lumenen sivuilta:
"Bright Now 360° Korjaava silmänympärysvoide on ratkaisu kaikkiin silmänmpärysihon ikääntymisen merkkeihin. Se on kehitetty käytettäväksi koko silmänympärysihon alueelle, mukaan lukien yläluomille (360°).
Ainutlaatuisen kevyt koostumus kirkastaa silmänympärysihoa ja silottaa ikääntymisen merkkejä. Se auttaa vähentämään tummuutta ja turvotusta sekä madaltamaan juonteita. Korjaava silmänympärysvoide on suunniteltu kohottamaan ja säilyttämään myös yläluomen kiinteys.

Patentoitu suomalainen lakan kantasolu-uute ja Beautifeye™-teknologia on kehitetty ratkaisuksi kaikkiin silmänympärysihon ongelmiin. Hauras silmänympärysiho saa takaisin luontaisen kiinteytensä ja kirkkautensa."


Itselläni silmänympärysten tummuus johtuu lähinnä läpikuultavasta ihosta eli verisuonet kuultavat läpi ja tähän seikkaanhan ei silmänympärysvoiteilla mitään voi tehdä. Itselläni ei myöskään silmät kovinkaan herkästi turpoa - onneksi. Se mitä silmänympärysvoiteessa siis omassa käytössä arvioin on ihan vain se tuotefiilis minkä itse saan.

 Miltä tämä uutuus sitten vaikutti? No oikein passelilta tuotteelta. En voi sanoa tähän totaalisen rakastuneeni - mutta eipä näin kyllä ole minkään silmänympärysvoiteen kanssa käynyt - mutta tämä on tuotteena sellainen, jota voisin ehdottomasti itse ostaa. 

Ensinnäkin pakkaus; aivan loistava. Pieni eli lähtee kätevästi matkallekin mukaan, annostelupumppu on myös loistava ja toimii itselläni moitteetta, helppo annostella oikea määrä tuotetta.


 Koostumus ei täysin kuvasta tule ilmi; sanoisin tätä ehkä kevyen voidemaiseksi. Eli on ehkä itselläni ainakin näin talvella parempi päiväkäyttöön ja meikin alla toimii kerrassaan loistavasti! (Olen kylläkin käyttänyt tuotetta myös iltaisin hieman reilummalla annostuksella ja toimii näin siis myös yökäytössä hyvin :)) Tuote on myös hajusteeton, mitä itse suosin silmänympärysvoiteissa.

Olen muuten tätä uskaltautunut levittämään myös liikkuvalle luomelle yöksi (joskus kun tuntuu, että sekin kosteutusta kaipaisi..) ja toimii tässäkin moitteetta. Tosin kannattaa ehkä omalla kohdalla testata tätä silloin kun ei seuraavana aamuna ole tärkeää menoa - eikä syödä suolaista tms. muuta normaalisti turvottavaa.

Hintaa tuotteella näyttäisi Sokoksen sivujen mukaan olevan 20,90€, jonka itse koen varsin kohtuulliseksi hinnaksi.  Kaiken kaikkiaan siis vallan mainio silmänympärysvoide, johon ehdottomasti suosittelen tekemään tuttavuutta!


Onko tämä tai muut Lumenen uutuuksista tuttuja? Itselläni se hyaluronitiiviste kovasti kutkuttelisi ja olin jo viittavaille sen tilaamassa kunnes muistin minkälainen määrä seerumeita ja muita tehohoitoja odottelee korkkaamistaan o.O


Tuote saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kiinnostavalta, voisin kyllä hankkia tämän sitten kun tulee tarve uudelle. :D Nyt niitä on jo muutamiakin jonossa tuolla ^^

  VastaaPoista
 2. Mä en ole uutuuksista käyttänyt kuin hyaluronitiivistettä ja se on aivan huippua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on aivan pakko saada se tiiviste jossain vaiheessa itsellekin kokeiluun! :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

The Skin House

Kertoilin jo teille toukokuussa uudesta verkkokauppakonseptista nimeltä Stoorla , jos postaus on jäänyt lukematta niin kannattaa ehdottomas...

Luetuimmat