keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Eucerin

Sain muutaman tuotteen Eucerinilta testiin:


Näistä tuosta seerumista olenkin blogeista lueskellut ja olin riemuissani sen saadessani kokeiluun. Mutta mennään ensin tarkemmin kokonaisuudessaan tuotelinjaan
Hyaluron-Filler (suora lainaus sivuilta):

"Ihon ikääntyessä sen luonnollinen hyaluronihappotaso laskee. Näin ihoon muodostuu juonteita ja syvempiä ryppyjä.
Jokainen kliinisesti testatun Eucerin HYALURON-Filler -tuotesarjan tuote sisältää lyhyt- ja pitkäketjuista hyaluronihappoa sekä bioaktiivista glysiinisaponiinia, jonka on todettu tehostavan ihon omaa hyaluronihapposynteesiä.
Jos haluat pääasiassa ehkäistä ihon ikääntymisestä johtuvia juonteita ja ryppyjä, Eucerin HYALURON-Filler -tuotesarja tasoittaa ryppyjä tehokkaasti ja on lisäksi erittäin hyvin siedetty.
"

Ryppyjä itselläni ei onneksi vielä ole, mutta pakkohan se on myöntää, että kun mittarissa on 30+ niin iho ei enää yhtä kimmoisa ole kuin mitä vielä 10 vuotta sitten. Koska minulla ei ryppyjä ole ja muutoinkaan ei suurempia iho-ongelmia niin keskityn kasvotuotteiden osalta lähinnä tuotefiilikseen jonka olen käyttäessäni saanut.


"Eucerin HYALURON-Filler Concentrate -hoitotiiviste on tehokas ryppyjä tasoittava seerumi, jota käytetään ikääntyvälle iholle tarkoitettujen päivittäisten hoitotuotteiden ohessa. Tuote sisältää suuri- ja pienimolekyylipainoista hyaluronihappoa, joiden hoitava vaikutus kohdistuu ikääntyvään ihoon ilmestyvien juonteiden syntykohtiin. Tuote sisältää myös bioaktiivista glysiinisaponiinia, joka tukee ihon omaa hyaluronihappotuotantoa. Säännöllinen käyttö tekee ihosta sileämmän ja nuorekkaamman näköisen."

 Seerumi on pakattu näppäriin 5ml pakkauksiin = helppo ottaa matkalle mukaan ja käyttöikäkin pitkittyy ajatellen, jos et koko satsia ole samalla kertaa käyttämässä.
Käytössä oikein miellyttävä seerumi, itse käytin tätä aamuin-illoin eli sopii kevyen koostumuksensa puolesta myös meikin alla käytettäväksi. Koostumuksensa puolesta voisin myös itse kuvitella voivani käyttää tätä ihan ympäri vuoden.


"Eucerin HYALURON-Filler Eye Cream on kehitetty erityisesti herkän silmänympärysalueen ryppyjen hoitamiseen. Sekä suuri- että pienimolekyylipainoista hyaluronihappoa sisältävä koostumus tehoaa niin alkaviin juonteisiin kuin jo syvemmäksi kehittyneisiin ryppyihin. Tuote sisältää myös bioaktiivista glysiinisaponiinia. SK 15 -suojakerroin ja UVA-suoja ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista ja silmänympärysalueen ryppyjen syvenemistä. Iho näyttää sileämmältä ja nuorekkaammalta."

Ensimmäisellä käyttökerralla pursottaessani sormelle pohdin, että onpas rasvaisenoloinen koostumus ja mietin jo mielessäni, että tullee olemaan itselläni vain iltakäytössä (myöhemmin tulossa kaikista voiteista vielä kuvaa, jossa koostumusta hieman pääsee näkemään..), mutta yllätyin positiivisesti; voide ikäänkuin sulaa iholle sitä levitettäessä. Toimii siis loistavasti myös meikinalla. Aivan ihana koostumus!!


"Eucerin HYALURON-Filler Day Cream Normal to Combination skin SK 15 + UVA -päivävoide normaalille ja sekaiholle on edistyksellinen ryppyjä tasoittava voide.
Tuote sisältää suuri- ja pienimolekyylipainoista hyaluronihappoa, jotka tehoavat ryppyjen syntykohtiin, sekä bioaktiivista glysiinisaponiinia, joka tukee ihon omaa ryppyjä tasoittavan hyaluronihapon tuotantoa. SPF 15 -suojakerroin ja UVA-suoja auttavat tehokkaasti ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista ja nykyisten ryppyjen syvenemistä. Iho näyttää selvästi sileämmältä. Sopii erinomaisesti meikin pohjaksi.
"

 Koostumukseltaan ei ole mitään superkevyttä, mutta toimii itselläni meikin alla oikein mallikkaasti - en kylläkään välttämättä kesällä tätä meikin alla käyttäisi.. Suojakertoimesta ja pumppupullosta iso plussa.


"Eucerin HYALURON-Filler Night Cream -yövoide sisältää kahdentyyppistä hyaluronihappoa, jotka täsmähoitavat kaikenlaisia ryppyjä, sekä bioaktiivista glysiinisaponiinia, joka tehostaa ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa. Tiivistetty dekspantenoli tukee ihon omaa uusiutumisprosessia yön aikana. Iho tuntuu pehmeältä ja hoidetulta."

Koostumus on aikalailla juuri sitä mitä yövoiteelta kaipaankin; tarpeeksi "tuhtia" muttei kuitenkaan rasvaisenoloista.


Yllä olevasta kuvasta saatte ehkä jotain kuvaa koostumuksista, vasemmalta lähtien: seerumi, silmänympärysvoide, päivävoide ja yövoide.

Hinnoiltaan tuotteet ovat n.25-35€ luokkaa, silmänympärysvoiteen ollessa halvin ja seerumin/tehohoidon kallein. Hinnoiltaan en missään nimessä tuotteita pidä kalliina ja itse ihan totaalisesti ihastuin varsinkin seerumiin ja silmänympärysvoiteeseen eikä kasvovoiteetkaan missään nimessä huonoja olleet - jokaisen näistä tulen itse viimeiseen pisaraan saakka käyttämään. :)

 Onko Eucerin sinulle tuttu sarja?


Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

4 kommenttia:

 1. Meillä mun mies käyttää enemmän Eucerinia, tykkää kovasti. Itse olen käyttänyt tuote hoitotiivistettä ja se on hyvää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin rakastan kaikkia tehohoitoja, joten tuo on ehdoton lempparini <3

   Poista
 2. Eucerin ei ole mulle tutuimmasta päästä, mutta tuo silmänympärysvoide alkoi kyllä nyt kiinnostaa. Hyaluronihappohan on oikea hitti tuotteissa, kun se on niin syväkosteuttava ja silottava iholle. Täytyy pistää mieleen ainakin tuo sy-voide! Tuosta seerumista olenkin jo aiemmin lueskellut ja kuullut hyvää palautetta :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat