sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Sally Hansen Miracle Gel

Helmikuun LivBoxin mukana tulleet Sally Hansen Miracle Gel -kynsilakat pääsivätkin heti testiin; minulla oli useamman päivän matka enkä jaksanut lähteä kuljettamaan tarpeita kynsilakan vaihtamista varten. Lakkasin kynteni maanantaina ja seuraavaksi esitetyt kuvat on otettu saman viikon lauantaina - tämä on itselleni jo varsin pitkä aika pitää samaa lakkausta..

Kuinka lakkaus sitten kesti:


Omalla mitta-asteikolla sanoisin, että oikein hyvin. Kuva on toki vasemmasta kädestä otettu ja olen oikeakätinen, mutta toinen käsikin näytti aikalailla vastaavalta eikä siinä tätä enempää kulumaa lakkauksessa ollut nähtävissä.


Kiilto toki myös kulunut tässä ajassa, mutta lakkaus olisi ollut varsin helposti korjattavissa jos olisi tarvetta ollut tällä jatkaa pidemmänkin aikaa. Eli olen kyllä varsin tyytyväinen lopputulokseen ja nämä molemmat lakat jäävät taatusti omaa lakkakokoelmaani koristamaan :)

P.s. Tämä kynsilakkani on siis sävy: Grey Matters.

Kuinka usein sinä vaihdat lakkaukset kynsiin? Mikä on hyvä kesto lakkauksella?

2 kommenttia:

  1. Mä lakkailen uudet lakat kynsiin n. 5-7 päivän välein, katson vähän, että miten kestää. Minulla toi 5-7 päivää on riittävä.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat