keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Hyvinvointi jatkuu...

Tammikuun puolella kirjoittelin kokemuksia muutamasta Oriflame Wellness -tuotteesta ja, koska olen nyt pari lisää testannut niin jatketaanpa juttua.. :)


Kirjoittelin tammikuussa Natural Balance suklaapatukoista ja tilasin sitten myös sen toisen maun eli supermarjat testiin.

"100 % luonnollinen ja terveellinen marjanmakuinen välipalapatukka. Patukat ovat proteiinipitoisia ja runsaskuituisia sekä matalaglykeemisiä."


Kuten tuonne edelliseen postaukseen kommentoitiinkin niin näissä on pientä kirpeyttä mukana. Maultaan ovat ihan ok, mutta itse ehkä enemmän pidän kuitenkin noista suklaanmakuisista. Kannattaa kyllä molempia ehdottomasti testata. :)

Toisena uutena Wellness-tuotteena hankin itselleni keiton:
Tämä tosiaan on jauheena:


"Vähärasvaisesta ja runsasproteiinisesta keittojauheesta voit valmistaa herkullista ja täyttävää keittoa. 100 % luonnollinen keitto sisältää kolmea erilaista kasviproteiinia. Käyttöohje: lisää 20 g jauhetta 200 ml:aan kiehuvaa vettä ja sekoita tasaiseksi."

Eli käyttö tosiaan on hyvin simppeliä.


Entä maku?
Noh. Täytyy sanoa ettei ehkä kuitenkaan mitään hirmuista herkkua ole :D Kyllähän tätä ennemmin syö kuin selkäänsä ottaa, itse taidan ottaa töihin mukaan ajatellen niitä päiviä kun ei eväitä ole kerennyt miettiä - onpahan edes jotain syötävää. :D


Onko näistä kahdesta - varsinkin tuosta keitosta kokemuksia? Mielelläni vinkkejä sen suhteen otan vastaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat