keskiviikko 3. helmikuuta 2016

EVO The Therapist Calming

Sain testiin shampoon ja hoitoaineen EVO-merkiltä, joka oli itselleni nimenä tuttu, mutta henkilökohtaisesti en vielä tätä ennen tuttavuutta ollut sen enempää päässyt tekemään (mitä nyt I love me -messuilla kovasti näperöin ja pohdin ostamistakin, mutta kuten moni muukin niin en heti samantien ostanut, joten se homma jäi valitettavasti siihen).

Jos et merkistä ole koskaan kuullut niin lyhyt briiffi:
"evo® on innovatiivinen, yksilöllinen ja suoraselkäinen hius- ja kauneustuotteiden valmistaja, joka kertoo totuuden. Yritys on syntynyt halusta valmistaa laadukas kampaamosarja (jota ei myydä vastauksena elämän-, rakkauden- tai muuhun tuskaan). evo® astuu ulos normaalien totuutta venyttävien keksintöjen alueelta kieroutuneen rehellisellä ’wake up and smell the coffee’ -kampanjalla – jonka on tarkoitus laittaa ihmiset ajattelemaan. Yrityksen slogankin on – saving ordinary human’s from themselves. evo® -pullot pursuavat persoonallisuutta ja niiden sisältä löytyy ylellisiä tuotteita. Tuotteet antavat ammattimaisen lopputuloksen samalla kun kunnioittavat luontoa. Et löydä tuotteista tarpeettomia, ylimarkkinoituja ainesosia, et kuvitteellista teknologiaa, et myyttejä etkä muita kikkoja. Kaikki evo® -tuotteiden ainesosat ovat tarpeellisia, mitään ei ole lisätty markkinointilauseiden vuoksi.

(suora lainaus IdHair)


Itselleni testiin tuli EVO The Therapist Calming -linjan tuotteet. Nimi ehkä hieman johtaa harhaan, koska kyse on kosteuttavasti linjasta eli juuri passelista minulle. :)

Pakkaukset ovat varsin yksinkertaiset ja sopivatkin siis kylpyhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen.


Suora lainaus IdHairin sivuilta (shampoosta ei postausta kirjoittaessa löytynyt kuin 50ml koko sivuilta, mutta ainehan on samaa olipa pullo kooltaan 50ml tai 300ml:)
"Kosteuttava shampoo puhdistaa, korjaa ja kosteuttaa hiukset tehden hiuksista helpommin käsiteltävät. Vahvistaa hiuksia ja ehkäisee värin vaalentumista sekä silottaa pörröjä. Sulfaatiton koostumus ei vaahtoa kovin runsaasti, jolloin shampoo pesee hellävaraisemmin. Sopii kuiville, pörröisille ja värjätyille hiuksille."

 "Kosteuttava hoitoaine korjaa, kosteuttaa ja silottaa hiuksia tehden hiuksista helpommin käsiteltävät. Vahvistaa hiuksia ja ehkäisee värin vaalentumista sekä silottaa pörröjä. Hoitaa ja palauttaa hiusten kiillon sekä suojaa hiuksia auringon haittavaikutuksilta ja parantaa kammattavuutta. Sopii kuiville, pörröisille ja värjätyille hiuksille."Ihan ensinnäkin piti toki tuoksutella tuotetta (teen muuten tätä jopa hajusteettomille tuotteille :D). Ensimmäinen ajatus tuoksusta oli "onpa maskuliininen" ja pitihän sitä saada toinenkin mielipide, joten tyrkkäsin pullon miehen nenän alle. Hänen mielipiteensä oli ettei tämä mikään naisellinen ole muttei kokenut supermaskuliiniseksikaan; sopii hänen mielestään sekä naisten että miesten käyttöön siis. Tuoksumielleyhtymänä minulla tästä tulee jotenkin  Jean Paul Gaultierin Le Male :D Mutta tuoksu ei siis mitenkään paha ole minunkaan nenääni - hyvä vain kun tuoksu on unisex niin ei miehilläkään ole niin suuri kynnys ottaa tätä käyttöönsä. :)


Shampoo on juoksevaa, mutta ei kuitenkaan tarvitse pelätä, että tämä karkaisi kädeltä hiusten sijasta viemäriin. Lisäksi vaahtoavuus oli oikein hyvää luokkaa. Hoitoaineen koostumus on totuttuunkin tapaan hieman voidemaisempaa, mutta ei kuitenkaan liian "tönkköä".


Käyttökokemukset oli molempien osalta varsin loistavat; shampoo vaahtosi ja pesi hyvin, hoitoaine selvitti hiukset suorastaan loistavasti. Itse huomasin suihkusta lähtiessä, vesiä hiuksista puristellessa pois hoitoaineen vaikutuksen; hiukset eivät tuntuneet niin karkeilta kuin joidenkin toisten hoitoaineiden suhteen. 

INCIä en yleensä ottaen kovinkaan tarkkaan tihrusta (juu-u, tiedän, että pitäisi kerrata incilukutaitoa ja alkaa sitä tihrustelemaan..), mutta sen verran katsoin, että hoitoaineesta silikoneja löytyy. Itse en näitä missään määrin enkä muotoa välttele ja itseasiassa hiukseni suorastaan huutavat silikoneja, joten tämä on melkolailla ehdotonkin minulle, mutta kaikki eivät näistä hoitoaineisiinkaan halua (jos tähän ryhmään kuuluva on sattunut blogiini niin mielenkiinnosta voisit muuten kommentoida miksi välttelet silikoneja hoitoaineissakin? :))


 Aiemmin laittamistani linkeistä pääsee jo katsomaan tarkemmin hintatietoja ym. Mutta siis näitä tosiaan on myytävänä IdHairissa; ostokset voit hoitaa myös verkkokaupan kautta - yli 100€ tilauksiin postikuluja ei enää näyttäisi tulevan ja alle tämän oleviin tilauksiin postikuluja tulee 6€.

Hintaa 300ml shampoolla ja hoitoaineella näyttäisi olevan 22€ (arvelisin shampoon olevan samassa hinnassa kuin hoitoaineen, koska näin muissakin linjoissa vaikuttaisi olevan). Nuo 50ml koot ovat muuten käteviä paitsi matkalle mukaan niin myös tuotteen testaamiseen; mikäli et ole varma onko tuote sinulle sopiva niin voit aluksi hankkia sitä pienemmässä koossa ja testailla miltä vaikuttaa - ja näitähän voi vaikka samalla kertaa ottaa useammasta linjasta jos vaikka arpoo kahden linjan välillä kumpi olisi sopivampi :)

Summa summarum.
Loistavat tuotteet, jotka ilolla käytän loppuun. Mielenkiinto ei näiden myötä yhtään laantunut vaan kovasti houkuttaisi muitakin sarjan tuotteita testata. Olen vähän kahden vaiheilla raaskisinko itse oikeasti 22€ maksamaan shampoosta/hoitoaineesta ja toisaalta vaihtelunhalunkin vuoksi nuo matkakoot voisivat omalla kohdalla olla kätevä tapa tehdä tarkempaa tuttavuutta sarjaan :) Yksi asia mikä pakkauksissa voisi olla ehkä hieman paremmin on eroavaisuus shampoon ja hoitoaineen välillä, pohdin suihkussa voisiko vaikka korkki olla eri värinen ettei tekstistä tarvitsisi tihrustaa kumman nyt käteensä otti!?

P.s. Nuo tekstit purkkien kyljissä ovat ihan loistavia! :D


Oletko sinä jo päässyt tekemään tuttavuutta EVO-sarjaan? Jos olet; miltä vaikuttaa? (Varsinkin jos olet hiustenmuotoilutuotteita testaillut niin näistä käyttökokemuksia mielelläni kuulisin! :)) Jos et niin miltä kuullostaa, heräsikö mielenkiinto? :)Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan ihkaomia :)


2 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

The Skin House

Kertoilin jo teille toukokuussa uudesta verkkokauppakonseptista nimeltä Stoorla , jos postaus on jäänyt lukematta niin kannattaa ehdottomas...

Luetuimmat