perjantai 26. helmikuuta 2016

Hajuveteni / Oriflame - Love Potion Secrets

Oriflamen tuoksut ovat niin vime aikoina olleet varsin hyvin edustettuina (aiemmat postaukset hajuvesistäni löydät näppärästi hajuvesi-tunnisteen alta), koska nyt esittelyyn pääsee kevään uutuustuoksu

lähde: http://fi.oriflame.com/products/product?code=31493
Tuoksua kuvataan Oriflamen sivuilla näin:
"Vahvista sisäisiä toiveitasi koukuttavalla seoksella, joka kiusoittelee kirpeillä hedelmillä, ja johdattaa yllättävään valkoiseen mansikkaan ennen kuin paljastaa valkoisten kukkien peittämän sydäntuoksun. Lopputuoksu ilmentää tuoksun salaista aistillisuutta ennen huipentumistaan täyteläisen ambran, santelin ja herkullisen valkoisen suklaan hekumalliseen kohtaamiseen."

 Fragrantican sivuilta otetussa tuoksukuvauksessa ei ainakaan vielä ole eroteltu latva-, sydän- ja pohjatuoksuja vaan sinne on listattu hajuvedestä löytyneet eri tuoksut, jotka ovat:
mansikka, mandariini, ananas, nektariini, valkoiset kukat, amber (joka joskus suomennetaan meripihkaksi), santelipuu ja valkoinen suklaa.

Miehelle tuoksua tuoksuttaessani (iholleni laitettuani) kommentti oli "vaniljainen". Vaniljaa tuoksussa ei ole, mutta olisi nuo viimeiseksi mainitut amber, santelipuu ja valkoinen suklaa ne osat, jotka jonkinlaisen vaniljaisuuden saa tuoksusta aistittavaksi. Itsehän en niin kovin suuri vaniljan tuoksun ystävä ole eikä tämä siis vaniljantuoksuiselta minun nenääni tunnu, mutta ymmärrän kyllä mistä tuo miehen kommentti oli lähtöisin.

Tuoksuna ehkä aavistuksen enemmän talveen ja/tai iltakäyttöön sopiva, ainakin omalla kohdallani.

Normaalihinta tällä on 44€, mutta kuten Oriflamen tuotteet yleensäkin, on tämäkin aika ajoin tarjouksessa. Noita tarjouksia kannattaa metsästää, itse kotiutin tämän 29,90€ hintaan. :)Oletko päässyt tätä uutuutta tuoksuttelemaan tai onko jo peräti tullut itselle hankittua? :)

4 kommenttia:

 1. Taisi olla just tämä mitä tuoksuttelin lehdestä ja oli niin ihana tuoksu! En kuitenkaan alesta huolimatta raaskinut kotiuttaa, kun e ole kovin hajuvesien käyttäjä :)

  VastaaPoista
 2. Näitä Oriflamen tuoksuja haluaisin päästä tuoksuttelemaan, sillä kaksi Oriflamen tuoksua on ja ovat mielettömän hyviä!

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä voivat olla aika koukuttavia ;)

   Ihanaa viikonloppua myös sinne! <3

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat