tiistai 2. helmikuuta 2016

Dermosil Trio Eyeshadow Liqourice

Muutamat ystäväni ovat kyselleet minulta käyttökokemuksia Dermosilin luomiväreistä. Jouluksi julkaistussa Pretty-paletissa oli toki luomivärejäkin mukana (tätä muuten on vielä myynnissä!) mutta halusin testailla vielä vakiovalikoimassakin olevia luomivärejä. Tällä hetkellä valikoimassa on kaksi trio-luomiväripalettia: Chocolate sekä Liqourice, joista siis jälkimmäisen päädyin itselleni kokeiluun tilaamaan.

(/Edit. Pretty-paletin luomivärithän tosiaan ovat vastaavat kuin Chocolate-paletissa, kiitokset huomautuksesta Triina! :))
Suora lainaus:
"Dermosil Trio Luomiväri liquorice sisältää kolme erilaista kaunista sävyä, joita voit käyttää yhdessä tai erikseen. Monipuoliset sävyt sopivat jokaiselle. Runsaasti pigmenttiä sisältävät värit levittyvät luomelle tasaisesti, ja väri pysyy hyvin paikoillaan. Luomivärit tuntuvat luomella miellyttäviltä ja luonnollisilta. Hieman helmiäistä sisältävät sävykokonaisuudet on valittu niin, että samasta rasiasta löydät sävyt sekä arkeen että juhlaan. Liquorice-rasia sisältää valkoisen, vaalean harmaan sekä tumman harmaan luomivärin. Luomivärit on pakattu tyylikkääseen mustaan rasiaan. Kätevän kokoisessa rasiassa on mukana myös pieni kaksipäinen luomiväriaplikaattori luomivärin levitystä varten. Rasian sisäkannessa on peili, joka on hyvä apuväline esimerkiksi meikin korjailuun päivän aikana.
Luomiväri on hajustamaton ja Allergia- ja astmaliitto on myöntänyt sille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden."


Luomivärit ovat koostumukseltaan miellyttävän tuntuisia ja levittyvät luomille hyvin.


 Sävyero valkoisen ja vaaleanharmaan kohdalla ei ole mikään hirmuisen suuri ja tummanharmaa voisi ehkä omaan makuuni olla aavistuksen pigmenttisempi/tummempi.


"Perusmeikkaajalle" kokisin tämän kuitenkin olevan aivan loistava valinta; värit häivyttyvät hyvin eikä tarvitse pelätä saavansa katastrofia aikaan :D Hintaa meikkipaletilla myöskin on vain 7,90€ eli senkin puolesta on ihan ehdoton hankinta meikkipussiin! :)

Vaikka minulla luomivärejä(kin) on huikea määrä niin tämä jää ainakin vielä näillä näkymin luokseni majailemaan; kokonsa puolesta on helppo ottaa matkalle mukaan ja lisäksi koen tällä olevan helppo tehdä sellainen "perusturvallinen" meikki - myös tuolla mukana olevalla aplikaattorilla. :)


Oletko tutustunut Dermosilin meikkeihin? :)


6 kommenttia:

 1. Olen joihinkin ja Dermosililla oli oma lemppari huulikiilto ja lopettivat sen. Ostin sitten niitä monen monta, kun viimeiset oli Outletissa. Muutenkin esim.Dermosilin pakkaukset, käsisaippuat ovat todella nättejä. Raparperisarja oli yksiä lemppareita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavana voisinkin huulimeikkejä Dermosililta testiin tilailla :D Itselläni tullut enemmän ihonhoitopuolta tuolta kokeiltua, mutta meikitkin vaikuttavat oikein toimivilta :)

   Poista
 2. Jotenkin iskee noi harmaan sävyt, kivan näköiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhunkin jotenkin harmaan eri sävyt vetoaa - niin luomiväreissä kuin kynsilakoissakin :)

   Poista
  2. Dermon joululehdessä oli maininta, että Prettyn luomivärit ovat samat kuin Chocolate-paletissa (tummin ja vaalein kaiketi) eli sullahan on melkein molemmat vakivärit nyt :)

   Poista
  3. Nyt kun asian mainitsit niin välähti itselläkin mieleen, että näinhän minäkin olen lukenut :D Kiitos kun otit asian esille. :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolen vuoden luetuimmat

Itse tykkään aina ajoittain pläräillä tilastoja ja katsella mitkä julkaisut ovat olleet ne kaikista suosituimmat. Kurkataanpa mitä postauks...

Luetuimmat