maanantai 22. helmikuuta 2016

Purkkien tyhjennysprojekti

Monissa blogeissa olen nähnyt erilaisia pannuprojekteja yms. jossa siis yksinkertaisesti seurataan meikkituotteiden tyhjenemistä. Pitkään omassakin mielessäni on ollut aloittaa moinen projekti, mutta vasta nyt sain tämän aikaiseksi - parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö? :)

Valitsin mukaan 10 tuotetta, joiden tyhjentymistä seurailemme säännöllisen epäsäännöllisesti :D Ajattelin, että aina jonkin loppuessa voisin ainakin seurantapostausta tehdä - pyrin myös nostamaan loppuneiden tilalle jonkin uuden tuotteen, näitä kun minulla riittää :D 
(Kuvat on otettu toissapäivänä eli 20.2.2016.)

Mitä siis valitsin aloitukseen:


Huulituotteet ovat hyvin edustettuna, peräti puolet kun ovat niitä. Baby Lips -huulirasvoja pääsi mukaan kaksi, MAC:n huulikiiltoja myös kaksi ja vielä Aubreyn huulikiillon otin mukaan. Muita tuotteita edustaa Philosophyn poskipuna, Lumenen meikkivoide, Kenzon tuoksu, Estee Lauden irtopuuteri sekä Lushin huultenkuorinta.


Baby Lips Melon Mania on jo jonkin aikaa kerennyt olla käytössä (lähinnä töissä), Hydraten korkkasin ihan vastoittain kotikäyttööni.


MAC Cremesheen Glass -huulikiillot ovat aivan ihastuttavia ja ovatkin melko ahkerassa käytössä olleet, mukana siis Fashion Scoop sekä Loud&Lovely. Aubreyn Natural Lips Sheer Tint sävyssä Blush Pearl lähti mukaan koska en ole juurikaan käyttänyt tätä enkä ole säilyvyydestä aivan varma, nyt siis tehokäyttöön :D


Lushin Santa's Lip Scrubissa on myös rajallinen käyttöaika, joten seuraillaan kuinka sitä saan käytetyksi, varsin riittoisa tuote kyseessä!


Philosophy The Color Of Grace Art Of Blushing Pink Dreams:stä olen saanutkin jo hyvin pannua loistamaan, tämä tosin johtuu siitä, että tuote on melko pehmoinen. Ei ole viime aikoina ollut ahkerassa käytössä, mutta voisin nyt tehokäyttöön tämän ottaa..


Estee Lauderin So Ingenious Multi-Dimension Loose Powder on iäsyyden vanha, mutta vasta viime vuonna avattu. Tämä onkin ainoa tällä hetkellä käytössä oleva irtopuuteri niin katsotaan kuinka tätä saan kuluteltua pois :)


Lumenen Nude Perfection Fluid Foundationiin olen myös melko hyvin vajumaa saanut aikaiseksi, varsin keväällä ja kesällä tämä onkin miellyttävän kevyt meikkivoide, josko tätä saisi tehokkaasti käyteltyä nyt pois.

Ajattelin mukaan ottaa myös seurailtavaksi yhden tuoksun ja siihen valikoitui Kenzon L'Eau Par Kenzo Pour Femme EdT, joka on huiman 100ml kokoinen. Hyvin tätä olenkin saanut kulutettua ja josko saisi joskus loppumaankin ;) Itseasiassa nyt tuli mieleen, että pari tyhjempääkin tuoksua olisi varastoista ollut, mutta valitsin nyt tämän tähän joten mennään tällä - jos en noita muita kerkeä käytellä pois niin katsotaan josko ne liittyisivät tähän mukaan. :) 


Kiinnostaako ketään muuta kuin minua seurailla purkkien vajumista? :D

9 kommenttia:

 1. Miun Santa's Lip Scrub on mennyt jo pari vuotta sitten vanhaksi, mutta se tuoksuu ja näyttää samalle, joten olen sitä käyttänyt :'D

  Miulla on kanssa sama projekti menossa, mutta ei blogin puolella. Mukavaa nähdä, kun tuotteita loppuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös arvelin ettei se päivämäärä välttämättä niin tarkka ole, mutta jos nyt kuitenkin tuota saisi ihan kunnolla vajutettua ennen tuon täyttymistä :D

   Voiko sun projektia jotain kautta muutkin seurailla? :)

   Poista
  2. Youtube -kanavalla sitä videoin :) Linkit löytyy blogista.

   Poista
 2. Mulla on jäänyt aivan käyttämättä tuo Lumenen meikkivoide ja huomasin, että siinä on ainesosat osittain erottautuneet. Muistaakseni se tuli aika lailla vuosi sitten Livboxin mukana, joten tuskinpa se pilalla vielä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taisi olla sama juttu kun oli meikkivoide ollut jonkin aikaa käyttämättä; kun hieman ravisteli niin tuote sekoittui hyvin jo oli taas käyttökelpoinen :)

   Poista
 3. Sama juttu meikkivoiteen kanssa, mutta perustan myös tuoksuun ja koostumukseen, jos kaikki ok, niin kait nuo aina seistessään monetkin tuotteet tekee noin.

  Kivaa iltaa. <3

  VastaaPoista
 4. Todella hauska idea ja voisin myös itse kokeilla jossain vaiheessa! Jään kyllä seurailemaan kyseistä projektia innolla :)


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Oletko jo tehnyt to-do-listan kesälle?

Otsikon mukainen kysymys eli onko sinulla tälle kesälle to-do-lista? Itse en sellaista ole vielä ehtinyt tehdä, mutta jos saisin...

Luetuimmat