tiistai 9. marraskuuta 2021

24h purifying

saatu ilmaistuote

Olen maininnut oman ihoni selkeästi reagoineen maskiaikaan, vaikka vähänlaisesti sitä omassa arjessa olenkin joutunut käyttämään. Eli puhdistavat (mutta hellävaraiset) tuotteet ovat ehdottoman IN tällä hetkellä.


Colosé Detox Purifying Serum (ovh 46€/50ml) ja 24h Purifying Cream (ovh 39€/50ml) ovatkin päässeet viime aikoina osoittamaan tehonsa. Molemmat näistä soveltuvat kaikille ihotyypeille, mutta ne on suunniteltu erityisesti epäpuhtaalle iholle tasapainoittamaan ihon toimintaa ja vähentämään epäpuhtauksia. Nämä lupaavat lisäksi kirkastaa, uudistaa ja ennaltaehkäistä ihon ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Kaikin puolin oikein loistava setti siis.

Olen käyttänyt seerumia aamuin-illoin, voidetta pääsääntöisesti päivällä vaikka onkin ainakin vielä tässä vaiheessa syksyä tarpeeksi kosteuttava myös yökäyttöön. Soveltuvat siis erinomaisesti itselläni meikin alla käytettäviksi tuotteiksi. Molemmissa koostumus on todella miellyttävä sisältäen miedon tuoksun. Imeytyvät hyvin iholle, mutta jättävät iholle miellyttävän hoidetun tunteen.


Epäpuhtauksia iholle tulee ja menee eikä niitä taida pystyä aivan täysin ennaltaehkäisemään. Hyvät hoitotuotteet kuitenkin mielestäni selkeästi nopeuttavat näiden katoamista iholta ja ihon paranemista. Toiveissa toki olisi, että maksiaika kaikkoaisi ja siten ihon yksi kuormitustekijöistä tulisi jatkossa poistumaan. Mutta senkin jälkeen erilaiset epäpuhtaalle iholle tarkoitetut tuotteet tulevat pysymään ainakin T-alueella itselläni käytössä.


Tämä kaksikko oli kokonaisuudessaan todella loistava ja muutenkin mielikuva Colosén tuotteista on näiden muutamien kokeilujeni perusteelta todella positiivinen. Hinta-laatu -suhde on aivan ehdottomasti kohdallaan.

Oletko sinä kärsinyt maskiaikana ylimääräisistä epäpuhtauksista tai muista iho-ongelmista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat