sunnuntai 21. marraskuuta 2021

Ready Set Primer

Tähän tuotteeseen (tai ehkä vielä enemmän tuotemerkkiin...) suhtauduin erittäin skeptisesti, mutta googlettelemalla löysin hyviäkin arvosteluja niin päätin rohkeasti lähteä itse kokeilemaan. Shein on varmasti monille tuttu "halpisverkkokauppa" ja heiltä löytyy myös oma meikkibrändi nimeltä Sheglam. Uskaltauduin brändin tuotteita itse testaamaan, koska ajattelin etteivät ihan kuraa omalla nimellä myy. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä.


Meikkituotteiden puolelta päätin kokeilla ensimmäisenä Ready Set Primer -silmämeikinpohjustajaa (ovh 3€), koska itseltäni sattui se olemaan meikkipakista juurikin loppumaisillaan. (Ja kun ikää on tullut lisää niin ei ne luomivärit enää entiseen malliin tahdo paikoillaan pysyä...)

Pakkaus on minun silmääni kaunis ja laadukkaan näköinen sekä tuntuinen. Annostelu ei ole ihan minulle mieluisin, mutta menettelee. Itse tuote tuntuu luomille laitettuna silikoniselta (ja kyllähän sitä INCI-listan kärjestä löytyykin), mutta itselleni tokikaan silikoni ei itsessään ole aina pahis. Tärkein asiahan tässä tuotteessa on se kysymys pitääkö se luomivärit paikoillaan? Vastaus tähän on kyllä ainakin kun olosuhteet eivät ole kovin vaativat. Aavistuksen luomivärin paakkuuntumista hikisempien hetkien jälkeen oli havaittavissa kun tarkasti katsoi, mutta tätäkään ei välttämättä edes kauempaa katsottuna olisi huomannut. Lisäksi toki yksi ykkösjuttu on se ettei tuote missään nimessä aiheuttanut minkäänlaisia epämukavia tuntemuksia levityksen tai käytön aikana.


Hintaansa nähden siis erittäin hyvä tuote, mutta taidan jatkaa testailuja tälläkin saralla vielä jatkossakin.

Käytätkö sinä silmämeikinpohjustajaa ja onko sinulla kenties vinkata jostain omasta kestosuosikista - tai uudesta löydöstä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat