maanantai 15. marraskuuta 2021

Näppyneste

*)mainoslinkki
saatu ilmaistuote

Ihon epäpuhtaudet ja finnit eivät (valitettavasti) kuulu ainoastaan nuoruuteen, vaan olen niistä jo suuremmassa määrin saanut itse kärsiä aikuisiällä. Onneksi näiden hoitamiseen on monia hyviä tuotteita.


* Lue bye Jean Seo Clear näppyneste (ovh 19.90€/7,5ml)
on täsmähoito näpyille. Se lupaa nopeuttaa näiden paranemista sekä ehkäistä tulehduksen leviämistä. Soveltuu aivan kaikille ihotyypistä, iästä ja sukupuolesta riippumatta. Myös pakkaus on mielestäni kivan unisex eli soveltuu hyvin jokaisen kylppäriin.

Itse en ehkä ihan ykkösenä pidä tämän tuotteen levitystapaa vaikkakin esim. reissussa on kätevä nopeasti laittaa näpyn päälle vaikkei olisi käsien pesuun mahdollisuutta. Tuotteessa on yrttimäinen tuoksu, joka ei ainakaan omaan nenääni tunnu lainkaan häiritsevältä levityksen yhteydessä eikä varsinkaan sen jälkeen. Mielestäni tuote toimi myös lupaustensa mukaisesti. Ihoni on nyt hieman rauhallisemmassa tilassa, mutta muutama näppy aina silloin tällöin varsinkin tuohon leuan alueelle ilmaantuu.


Onko sinulla hyviä tai kenties huonoja kokemuksia näpyille tarkoitetuista täsmähoitotuotteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat