torstai 19. toukokuuta 2016

Sieni yöpöydällä?

Itse ihastuin tuohon aasilaiseen keksintöön yönaamiosta vielä oman ihonhoitorutiinin päälle yöksi (tämähän on kyllä länsimaiseenkin kosmetiikkaan jo rantautunut..) ja siihen päälle kun sattui silmään vielä hauska pakkaus niin pakkohan se oli klikata testattavaksi :D


Kyseessä on siis sienen mallisessa pakkauksessa oleva TonyMoly Magic Food Mushroom Golden Sleeping Mask. Omani olen tilannut BeautynetKorea -verkkokaupasta ja hintaa tällä oli alle 9€/70ml. Tuote lupaa kosteutusta yön yli ja ehkäisee myös juonteita, ihon elastisuutta parantaa Shiitake -sienestä saatu aineosa.


Pakkaus ei tokikaan ole mikään kovin elegantti, mutta todella hauska :D


Tuotteessa on minun nenääni oikein miellyttävä tuoksu ja voide on koostumukseltaan täyteläistä olematta kuitenkaan mitenkään rasvaista. Levitän voiteen viimeistään juuri sänkyyn käydessäni (säilytän tästä syystä myös tuotetta yöpöydälläni) muun ihonhoitorutiinini päälle eli olen alle käyttänyt ne perinteiset kasvosuihkeen, silmänympärysvoiteen, seerumin ja yövoiteen. Kaiken tämän päällekään laitettuna iho ei jää ainakaan omalla kohdallani tuntumaan liian rasvaiselta tms. 


Olen tätä säännöllisesti siis käyttänyt ja pitänyt kovasti, nämä yönaamiot ovat tainneet tulla jäädäkseen omaan ihonhoitorutiiniini :) Vuorossa olisi tämän jälkeen eräs länsimaalainen tuote ja innolla odotankin sen kokeilua.. :) 


Oletko sinä jo päässyt näiden sleeping maskien maailmaan mukaan vai eikö ole ollenkaan sinun juttusi? :D 

8 kommenttia:

 1. Hah, hah, haa mikä tatti! :D Todella hauska. Mutta joo todellakin käytän yönaamioita, ne on osa ihonhoitorutiinia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TonyMolylla taitaa olla enemmänkin näitä veikeitä pakkauksia :D

   Poista
  2. Mulle on tulossa Virven suosittelema banaaniversio. Odotan innolla testiä.

   Poista
 2. Parina viime yönä olen kokeillut BodyShopin vastaavaa. Aamulla ei ole kuiva iho, mutta hiuksia liimautuneena kiinni poskeen :). En tiennytkään, että alle olisi hyvä laittaa muut voiteet, nyt olen mennyt pelkästään tuolla. Taitaa vielä näytteessä riittää potkua parille illalle ja pitää kokeilla siis uudelleen. Noin ilman muitakin tuntuu aika kivalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tuo alkuperäinen ideologia on ollut, että yönaamio on oman ihonhoitorutiinin lisä, mutta tokikin kannattaa oman ihotyypin mukaan käyttää; rasvaisemmalle iholle varmaan joku seerumi pelkästään on passeli yönaamion alle. Itse tykkään "läträtä" yöksi iholleni kunnon kosteutuskerroksen, joten laitan kasvosuihkeen, seerumin ja yövoiteen tuon yönaamion alle - eikä ainakaan tähän mennessä ole ollut ollenkaan liikaa iholleni. :)

   Poista
 3. En kestä!! Ihana :D
  Mie huusin ebaysta tonymolyn banaanikäsirasvan, käytin testerin siitä ja vaikka en banaania muuten syö, niin käsirasvassa sen tuoksun hyväksyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, että voisin pakkauksen tarjota kaverin lapselle leikkeihin, eihän tuota roskiinkaan raaski heittää :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat