keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Kun huulikiiltotyttö löytää huulipunan johon rakastuu..

Olen blogissakin tuonut esille, että olen edelleenkin huono huulipunien käyttäjä vaikka kovasti olenkin tähän itseäni yrittänyt harjaannuttaa. Yhtenä ongelmana huulipunien käytön suhteen ovat kuivat huuleni; vaikka huolehdinkin kuorinnoista ja kosteutuksesta niin ne vaativat päiväkäytössäkin huulituotteelta varsin paljon kosteutusta. Lisäksi työskentelen sisätiloissa (=kuivattava ilmastointi) ja teen asiakastyötä eli joudun paljon puhumaan -> huulet kuivuvat entisestään.

Mutta nyt minäkin jopa olen löytänyt huulipunan, johon ihan totaalisesti rakastuin! (Lumenen True Passion huulipunat pääsivät jo hyvin lähelle tätä, mutta nyt löytyi se jokin mikä ohitti nämä!) Kyseessähän on toki se jokin mitä kaikki ovat jo kauan hehkuttaneet;
MAC:n huulipunat <3


Itsehän kiikutin edellisellä Helsingin reissullani Stockalle MAC:n pisteeseen tarvittavat kuusi Back2MAC-tuotetta ja näistä hyvityksenä sain valita itselleni huulipunan.


Arvoin kahden sävyn välillä, joita myyjä huulillenikin testasi, mutta päädyin sitten tähän hieman tummempaan sävyyn, koska se oli ehkä aavistuksen parempi (toinen oli ehkä enemmän nudempi, ja taidan sen käydä joskus myös itselleni nappaamassa mukaan:))


Sävy on nimeltään Hot Gossip ja huulipuna on laadultaan Cremesheen.


MAC:n sivuilla sävyä on kuvattu "Mid-tone pinky plum" eli vapaasti suomentaen keskisävyinen pinkihtävä luumu.


Huulipuna tuntuu tosiaan huulilla todella kevyenä ja kosteuttava, ei oikeastaan huomaa eroa siihen onko levittänyt huulipunaa vai huulirasvaa. Ja kestävyys on myös hyvä; itse muutaman kerran päivän mittaan tätä lisäilin huulille.

MAC:n tuotteita on saatavissa Stockmannilta ja hintaa huulipunilla on hieman reilu 20€, mikä laatuun nähden ei missään nimessä ole liikaa tuotteesta. 


Joko sinä olet tutustunut MAC:n huulipuniin? Löytyykö omaa suosikkisävyä joukosta? Minkälaista koostumusta yleensä huulipunalta toivot?


P.s. Kolme ensimmäistä kuvaa on hotellilla otettu, missä valaistusolosuhteet olivat heikkoakin heikommat ;P

P.p.s. Kaksi uutta punaa tilattu Stockalta, en siis voinut vastustaa lisähankintoja xD

8 kommenttia:

 1. Macin punat on parhaita! Mulla on kylläkin vain yksi hieman rusehtava puna ja siihen sopiva huultenrajauskynä. Macin huultenrajauskynät on hirmu hyviä, kannattaa testata! :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää käydä niitä ensi viikolla Stockalla hypistelemässä :)

   Poista
 2. Mun ehdoton MAC-lemppari on Morange, se on vaan mun sävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos lämpimät sävyt ois mun juttu niin ehdottomasti lähtisi hankintalistalle! :D

   Poista
 3. Mulla on monta MAC lempparia :) mutta ne parhaimmat koostumukset ovat Cremesheen ja Amplified, en itsekään voi käyttää koko päivää kuivattavaa punaa :)

  VastaaPoista
 4. Multa löytyy kohtalaisesti MACin punia ja on ne vaan hyviä! Tää sävy näyttää kanssa tosi nätiltä, täytyy seuraavalla MAC reissulla käydä swatchaamassa :) Omia arkisuosikkeja ovat Creme cup ja Speed dial, kirkkaana kestosuosikkina Candy yum yum.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat