perjantai 6. toukokuuta 2016

Hajuveteni - Oriflame Paradise

Jatketaan jälleen hajuvesi-postaussarjaa. Tänään esittelyyn pääsee tuoksu, jonka aika pitkälti (=täysin :D) hankin, koska sitä Keyword: Love -blogin Jonna erääseen tuoksupostaukseeni oli käynyt suosittelemassa:

lähde: http://fi.oriflame.com/products/product?code=23853
Kyseinen tuoksu on lanseerattu joulukuussa 2011, joten aivan tuore tapaus ei kyseessä ole. Tätä en tosiaankaan missään ennen hankkimista ollut tuoksutellut, uskoin bloggarikollegan suositusta ja tuoksukuvaustakin vilkaisemalla ajattelin ettei mahtane olla liian suuri riski tuoksua hankkia. 

Oriflamen kuvaus tuoksusta:
"Ympäröi itsesi kauneudella. Herkkä ja kaunis pioni sekoittuu jasmiinin terälehdillä ja mausteisella punapippurilla, ennen kuin tuoksupilvi kehittyy sensuellista seetristä ja myskistä silkkisen pehmeäksi ja ilmavaksi."

 Fragrantican tuoksukuvaus:
Latvatuoksu: Bergamotti, punapippuri, freesia, pippuri.
Sydäntuoksu: Jasmiini, ruusu, kielo, pioni.
Pohjatuoksu: Myski, cashmere wood, Virginia seetri.

Hintaa 50ml kokoisella tuoksulla on 50€.
Niin ja oliko tuoksu omalla kohdalla hitti vai huti; ehdottomasti hitti :D


Suositko sinä yleensä tietyn kokoisia tuoksuja vai otatko kaikkia sekaisin mikä nyt sattuu milloinkin eteenh? :D

6 kommenttia:

 1. Oriflamen tuoksut on kyllä yleensä todella hyviä, vaikka hinta ei välttämättä olekaan kovin korkea. Tätä en tosin itse muista tuoksutelleeni...

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään tästä, vaikka on kieloa, se ei puske omaan nokkaani liikaa läpi. Freesia ja lämmin pohja pehmittävät hyvin. Oman tuoksuvaraston koon vuoksi 30ml:n pullot olis kivoimpia, mutta monilla merkeillä on nätimmät pullot isommissa koissa, 30ml:n pullo saattaa olla hyvin pelkistetty vaikka 50ml:n kokoiseen nähden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omakin hajuvesikokoelma alkaa sen verran laaja olemaan, että mieluummin pienemmässä koossa uudet tuoksut hankkisin - koska eihän niitä voi jättää hankkimatta xD

   Poista
 3. Oriflamen tuoksut ovat ihan hyviä ja varsinkin hinta-laatusuhteeltaan mainioita arkikäyttöön, niiden kesto ei ole tosin kovin häävi. Mulla on kokemusta lukuisista jo lopetetuista tuoksuista ja muutamasta tällä hetkellä valikoimissa olevasta, mutta lähinnä kevyemmistä, raikkaista ja kukkaisista päivätuoksuista. Niissä raskaammissa puskee henk. koht. edullisuus vähän läpi, eikä tuoksussa ole sellaista syvyyttä kuin toivon. Tai sit se on vaan tämä mun nokka :D

  Divine on Oriflamelta ehkä paras. Ostin juuri itselleni Volare Foreverin ja makean pirtsakan Happydisiacin, koska ne olivat tosi hyvässä tarjouksessa ja kivoja kesätuoksuja.

  Harmi, että aika moni vain käy markkinoilla vuoden-parin ajan ja sitten niitä ei saa enää koskaan. Dancing Lady, Serene ja Sensoria olivat tällaisia ja niitä jäi kaipaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että Oriflame joskus uudelleenlanseeraisi noita vanhempiakin tuoksuja :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat