tiistai 3. toukokuuta 2016

Huhtikuun roskakasa II

Jatketaanpa pidemmittä löpinöittä siitä mihin eilen jäätiin:
Biotherm Biosource Instant Hydration Toning Lotion (30ml): En kyseiselle kasvovedelle ole koskaan erityisemmin lämmennyt eikä näin käynyt myöskään tällä kertaa. Jatkoon: Ei.


Lush Love Lettuce (75g): Kts. aiempi postaus. Tykkäsin tästä(kin) tuorekasvonaamiosta ja voisin kuvitella tähän uudemmankin kerran palaavani – kunhan olen loputkin vaihtoehdot käyyt läpi :D Jatkoon: Kyllä, joskus myöhemmässä vaiheessa.


Yves Rocher Apricot fruity scrub (50ml): Kasvojen kuorinta-aine, ei ehkä oikein minun makuuni; suosin ehkä mieluummin rakeettomia versioita kasvoille. Jatkoon: Ei.


Glamglow Supermud (10g): Lupaa yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista. Paljon hypetetty tuote, mutta jää ehkä kuitenkin omalla kohdalla ok-osastoon. Jos hinta olisi viidesosa nykyisestä niin voisin hankkia täysikokoisena, mutta normaalihinnalla jää hyllyyn. Jatkoon: Ei.
 


Holika Holika Ampoule Mask Sheet: Arbutin+Pearl: Kangasnaamiot ovat ihastuttavia ja näitä mielelläni puhdistavampien kasvonaamioiden parina käytän. Jatkoon: Kyllä.

Tony Moly Timeless Ferment Snail Eye Mask: En oikein näistä voi sanoa tykänneeni, olisi melkein pitänyt makuuasennossa olla, koska näillä oli taipumus lähteä valumaan.. Jatkoon: Ei.

Tony Moly Kiss Kiss Lovely Lip Patch: Ei oikein tahtonyt pysyä paikoillaan ja 15min olla täysin suu kiinni – noh, onnistui jotenkin :D Jatkoon: Ei.


Dermosil Konjac Cleansing Sponge Face: Kts. aiempi postaus. Konjac-sieni on tainnut tulla jäädäkseen ihonhoitorutiineihini :D Laitoinkin uuden sienen saman tien tilaukseen kun tämän heitin menemään (yksi sieni onneksi jemmassa oli ettei välillä ilman tarvitse olla :D)
 

The Body Shop Drops Of Light –seeruminäyte: Pyynnöstä sain myymälästä pieneen purkkiin näytettä seerumista ja kyllä vaikutti parin kokeilun perusteella ehdottomasti sellaiselta, mitä pitää joskus ihan täysikokoisena ostaa – kunhan noita jo olemassa olevia olen saanut kuluteltua pois :D Jatkoon: Kyllä.

Baby Lips Dr.Rescue Too Cool (4,4g): Oikein mainio huulivoide tämäkin vaikkei näiden osalta sinne kärkeen aivan hypännyt. Jatkoon: Jos tarjouksessa vastaan tulee niin mahdollisesti kyllä.
 
Oriflame NowAge Ultimate Lift Lifting Concestrate Serum (5ml): Vaikutti kivalta, mutta en vielä tuota liftausta tarvitse.. Jatkoon: Joskus tulevaisuudessa mahdollisesti.

Everyday Minerals Base 0C Rosy Fair (näyte): Aiemman postauksen löydät täältä. Minulla menee hieman jaksoissa innostus mineraalimeikkipohjan käyttöön ja kun siitä taas innostun niin ihmettelen miksen käytä jatkuvasti :D Jatkoon: Kyllä.
 
Lumene Bright Now 360° silmänympärysvoide (15ml)*): Kts. aiempi postaus. Jatkoon: Kyllä.Pepsodent White now triple power gold (16ml): Tämä oli reissuhammastahnana ja sainkin viime matkalla lähes loppuun kulutettua; enää jäi pariksi käyttökerraksi niin käytin kotona loppuun ja otan toisen minikokoisen seuraavalle reissulle mukaan. Tästä en oikein välittänyt; sininen väri värjäisi paitsi käsienpesualtaan niin myös pyyhkeet.. Jatkoon: Ei.

Colgate MaxWhite One Hammastahna (75ml): Pohdin, että säästelenkö tämä loppuneiden mukaan mutta jääköön nyt sitten kuitenkin.. Tästä en itse pitänyt; tuntui, että olisi jättänyt jonkinlaisen kalvon suuhun enkä myöskään mitään valkaisevaa vaikutusta tämän kanssa huomannut.. Jatkoon: Ei. (LivBox 12/15)
 
Kuvasta uupuvat:
 
Isadora Gel Nail Lacquer Top Coat (6ml): Tykkäsin kovasti tästä päällyslakasta, lopputulos oli oikein kaunis eikä lakan kuivumistakaan joutunut pitkään odottelemaan. Jatkoon: Ehkä.

L’Occitane Jasmin&Bergamote Perfumed Soap (50g): Tästä ei jäänytkään loppuessaan kuin kaunis muisto :D Ihan kiva tuote, mutta koska ne palasaippuat eivät vielä ole minun käyttööni tarpeeksi juurtunut, en todennäköisesti tule tähän palaamaan. Jatkoon: Ei.
 


Miltä huhtikuun loppuneiden saldo näytti? :)

*) Blogiyhteistyönä saatu.

4 kommenttia:

 1. Hih pitkältä, nää sun on niin huippuja, kun tuotteita on niin paljon, että aina melkein on jotain kiinnostavaa loppunut. Mun ehdoton lemppari Glamglow on se musta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Mä taidan tiettyjä tuotteita varsin runsaalla kädellä käyttää (esim. suihkugeelit ja vartalovoiteet) ja aika usein ei käytössä ole kuin max kaksi saman tuotelinjan tuotetta mikä varmasti pitkälti selittää myös sitä miksi minun loppuneiden listani on kollegoita huomattavasti pidempi :D (lisäksi itse aika pitkälti käytän tuotteet loppuun, annan eteenpäin vain ne mitkä ei alkuunkaan nappaa :D)

   Poista
 2. Siun loppuneet on kyllä parhaimmistoa :D Ja tuotteita on laidasta laitaan eli on edullisiakin tuotteita seassa :)

  Täällä kanssa yksi, joka laittaa varmasti normaalia enemmän suihkugeeliä, vartalovoiteiden kulutus riippuu ihan merkistä ja koostumuksesta.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat