tiistai 10. toukokuuta 2016

Downtown blue

Joskus silmämeikkiin on mukava saada väriä myös muutoin kuin luomivärin avulla, itse tällöin yleensä värin lisään nimenomaan rajauksen muodossa. Tämän tiimoilta tänään esittelyyn pääseekin geleyeliner, joka on itselleni jo hetken kerennyt käytössä olla.


Kyseinen eyeliner on Lancomen Liner Design Long Wear Calligraphy Gel Eyeliner.


Omani hankin FeelUniquesta sävyssä 400 Downtown Blue.


Koostumukseltaan tämä on helppo käyttöinen, toki tällaisten kanssa paljon riippuu siveltimestä millä tuotteen levittää - siveltimiin kannattaa ehdottomasti satsata! Tämänkaltaisten tuotteiden kanssa kannattaa muuten myös huolehtia siitä, että purkki tulee aina suljettua kunnolla - muutoin tuote kuivahtaa kasaan ja on hetkessä käyttökelvoton.


Rajaukset ovat kestäneet minulle hyvin paikoillaan - tosin melko harvoin omalla kohdallani on ollut ongelmaa tämänkaltaisten rajausten kanssa. Sävy myöskin on aivan ihastuttava. 

En tiedä onko kyseinen tuote lopetettu/lopetettavien listalla, koska omani tosiaan alennuksella FeelUniquesta hankin enkä nyt äkkiseltään suomalaisista verkkokaupoista (Stockmann, Sokos) ko.tuotetta löydä - jos jollakulla on tietoa on hihkaiskaa?


Käytätkö sinä värillisiä rajauksia?

6 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat